El Pastís del Dia de la Mare, elaborat amb crema cremada, nata cremosa i trufa de pastisseria, és perfecte per celebrar el seu dia especial.

Pastís del Dia de la Mare

02 de maig de 2018

El maig és el mes de les mares. Celebra el seu dia especial amb el Pastís del Dia de la Mare que trobaràs a Mercadona, un pastís massini d'estil clàssic fet de cremosa nata i trufa de pastisseria. Entre la nata i la trufa, un pa de pessic lleuger, que dona al pastís una textura esponjosa. Està recobert de crema de cacau, que degota pels laterals, i a la superfície, coberta de crema cremada, s’hi pot llegir un missatge amb lletres de xocolata: «Ets la millor, mare».

És una recepta artesana, la que prepararia un pastisser expert al seu obrador.

Idees per a gaudir de la Pastís del Dia de la Mare

Pots afegir al Pastís del Dia de la Mare un toc de color i sabor: decora cada porció de pastís amb maduixots, que trobaràs a la fruiteria de Mercadona, tallats a trossets. El resultat és un mos deliciós.

Altres recomanacions

També pots sorprendre la mare amb una de les fragàncies florals Simply Flowers. Peònia, violeta, rosa, tarongina i gessamí. Cinc fragàncies cítriques, afustades, dolces i empolvorades, perfectes per a la primavera.