Tarta del Día de la Madre y lotes de fragancias

Pastís de Mercadona i lots de fragàncies per al Dia de la Mare

03 de maig de 2017

El 7 de maig és el Dia de la Mare, aquest dia tan especial en el qual podem dir a la dona més important de la nostra vida el molt que li agraïm tot el que ha fet per nosaltres. A Mercadona pots trobar els regals perfectes per celebrar amb ella i la resta de la família aquest assenyalat dia.

Per al Dia de la Mare aquest any tens a Mercadona un deliciós Pastís de Gema amb Nata i Caramel i Lots de Fragàncies que encaixaran perfectament amb el seu estil.

Lots de fragàncies de Mercadona per al Dia de la Mare

Què millor per regalar a la mare que aquest perfum que tant li agrada? A la Perfumeria de Mercadona tens diverses propostes de lots de fragàncies per a totes les edats i gustos. A més, aquests lots inclouen cremes, gel de bany i altres complements perquè siguin un regal complet per al Dia de la Mare, perquè elles ho mereixen tot.

Fragància Rose Nude, tot un clàssic

El lot de fragància Rose Nude inclou un perfum delicat i romàntic per a mares coquetes i molt femenines. A més, l'acompanya un necesser per completar el regal.

Comotú Amor, l'aposta segura

La fragància Comotú Amor és una aposta segura. Per a mares sofisticades, modernes, clàssiques, atrevides... encaixa amb totes les personalitats, igual que el complement amb el qual s'ofereix aquest lot de fragàncies. Un regal ideal per al Dia de la Mare, que li recordarà tots els dies que la vols.

9.60 Pure, per a la mare aventurera

Les mares estan contínuament fent coses. Per a aquestes dones aventureres i amb innombrables activitats tots els dies, l'eau de toilette 9.60 és la millor companyia per a qualsevol situació, gràcies a la seva agradable fragància. Aquesta colònia fresca s'ofereix en un completíssim lot que inclou un body milk, un gel de bany i un desodorant.

Totes aquestes fragàncies per al Dia de la Mare que trobaràs a Mercadona estan elaborades per l'empresa espanyola RNB Cosméticos, situada a la Comunitat Valenciana.

Pastís del Dia de la Mare a Mercadona

Per celebrar aquest dia tan especial, no pot faltar un deliciós Pastís del Dia de la Mare, una irresistible elaboració a força de gema, nata i caramel.

El Pastís del Dia de la Mare que podeu gaudir en família es tracta d'un suggeridor pastís rodó, que s'ofereix en un estoig perquè et sigui més còmode transportar-lo. Pesa 510 grams i està recomanat per a 6 racions.

Aquest deliciós Pastís del Dia de la Mare té en el seu interior dues capes de bescuit blanc amb sabor a vainilla i, entre elles, es llisca una suau capa de nata.

La base del bescuit s'ha completat sobre un farciment de crema de caramel i toffee que li dóna un toc final de suculència i calidesa.

La superfície es presenta amb un cor de xocolata negra i uns estampats molt maternals, que representaran el molt que la vols.

Al costat de l'acabat de gema pastissera, la presentació d'aquest Pastís del Dia de la Mare serà tota una agradable i desitjable sorpresa quan el treguis a la taula.

El Pastís de Mercadona per al Dia de la Mare és una altra mostra més del compromís de Mercadona cap als productes espanyols, doncs la seva elaboració recau en l'empresa Pastisfred S.L.U., a la seva fàbrica de Monbtlanc (Tarragona).

Com gairebé tots els pastissos, tingues en compte que el Pastís de Mercadona per al Dia de la Mare conté gluten, ou, soia, llet i fruits de closca.

A més, abans de presentar-lo l'has de treure del congelador. El pots mantenir en la nevera en perfecte estat però fes-ho amb una antelació d'unes 3 hores i 30 minuts, perquè s'hagi descongelat fins al punt perfecte per servir. Si el deixes a temperatura ambient trigarà unes 2 hores i 30 minuts per descongelar-se abans de servir-lo.

Gaudeix amb la dona més especial de la teva vida el Dia de la Mare, regalant-li un dels nostres originals lots de fragàncies amb complements i acaba aquest dia tan assenyalat amb el toc dolç i inconfusible del Pastís de Mercadona per al Dia de la Mare.

Altres recomanacions

Si ella és amant de la xocolata, el Dia de la Mare pots sorprendre-la també amb la xocolata a la tassa “llesta per prendre” La Xocolatera de Mercadona, molt fàcil de preparar i amb un sabor intens.

I si celebres el Dia de la Mare a la teva casa i vols oferir alguna cosa original, pots aprofitar la Massa Fresca de Pasta Fullada Sense Gluten de Mercadona per crear fàcilment tot tipus de receptes dolces i salades.