Et presentem el nostre pa de croissant llescat i te’n donem sis suggeriments de consum.

Pa de croissant llescat per esmorzar i berenar

13 de juliol de 2023

Ja coneixes el nostre pa de croissant llescat? És una autèntica delícia que està conquerint els paladars més exigents. A simple vista, aquesta combinació tan bona sembla el típic pa de motlle, però et sorprendrà amb un gust característic de croissant i una textura de pasta de full irresistible.

Dona un toc especial als esmorzars i berenars, i fes-te sandvitxos i torrades amb gustos dolços o salats. Prefereixes un sandvitx clàssic de pernil i formatge, o un de crema de xocolata i avellanes? Sense oblidar-nos d'un de crema de formatge i melmelada... Les possibilitats són infinites. A tu, com t'agrada?

Ja pots gaudir del gust elegant i clàssic del croissant amb la comoditat d'un pa de sandvitx, llescat i a punt per consumir. El pots preparar en una torradora o sandvitxera, o prendre'l tal qual, sense escalfar. La versatilitat d'aquest pa no falla mai.

Suggeriments de consum del pa de croissant llescat

Sandvitx mixt

Sándwich mixto con Pan de croissant de Mercadona

L’esmorzar o el berenar clàssic, una opció ràpida i versàtil que també serveix per a un dinar lleuger o un sopar ràpid. En aquest cas, amb el gust deliciós de la pasta de full del croissant.

Preparació

1. Torra dues llesques de pa croissant per una de les cares.

2. Quan les giris, posa-hi un tall de formatge havarti, dos de pernil dolç i un altre de formatge, i tapa-ho amb la part daurada de l'altre pa.

3. Torra-ho uns minuts per les dues cares, fins que agafi un color daurat i el formatge estigui ben fos.

Torrada de salmó amb formatge crema

Tostada de salmón con queso crema con Pan de croissant de Mercadona

Si ja t'havies preparat aquesta torrada, el pa de croissant te n’ofereix una versió millorada perquè gaudeixis al màxim de cada mos. Ideal com a aperitiu, per a un esmorzar sofisticat o un brunch especial.

Preparació per a dues torrades

1. Torra dues llesques de pa en una torradora perquè agafin un color daurat.

2. Unta-les amb formatge crema.

3. Talla cogombre a tires fines, al llarg, amb una mandolina o un pelador, i posa’n un parell damunt la torrada.

4. Posa salmó fumat sobre el cogombre i acaba-ho amb cibulet acabat de tallar.

Sandvitx de pollastre i alvocat

Sándwich de pollo y aguacate con Pan de croissant de Mercadona

Combina gustos frescos i textures irresistibles amb el nostre pa de croissant. El pots consumir per dinar, en un sopar lleuger o en un pícnic. Aprofita aquesta opció equilibrada i la seva aportació valuosa d'energia.

Preparació

1. Mescla tires de pollastre al natural amb mig alvocat tallat a daus. Barreja-ho amb una forquilla fins a formar una pasta. Salpebra-ho al gust.

2. Afegeix-hi maionesa i ceba fregida, i barreja-ho tot bé.

3. Posa la mescla entre dues llesques de pa croissant sense torrar i llestos.

Torrada de crema de cacauet i poma

Tostada de crema de cacahuete y manzana con Pan de croissant de Mercadona

Combina la suavitat de la crema de cacauet amb el contrast cruixent de les rodanxes de poma. Tot això, amb la nostra original proposta de pa. Una opció equilibrada per aportar-te energia i frescor en qualsevol moment del dia.

Preparació

1. Torra dues llesques de pa en una torradora perquè agafin un color daurat.

2. Talla mitja poma en làmines fines, treu-ne el cor i marca-la a la planxa uns minuts.

3. Unta les torrades amb crema de cacauet, posa-hi les làmines de poma i empolsa-hi canyella molta.

Torrada de melmelada de figues

Tostada de membrillo con queso fresco con Pan de croissant de Mercadona

Una recepta diferent i nutritiva per començar el dia, que combina una melmelada dolça i suau amb la textura cruixent i de pasta de full del pa de croissant torrat. Deliciosa!

Preparació

1. Torra dues llesques de pa en una torradora perquè agafin un color daurat.

2. Unta les llesques amb melmelada de figues.

3. Trosseja unes nous i empolsa-les sobre les torrades.

4. Decora-ho amb unes fulletes de menta.

Torrada de codonyat amb formatge fresc

Tostada de membrillo con queso fresco con Pan de croissant de Mercadona

No te n’estiguis de tastar mescles dolces i salades amb aquest pa. El millor exemple és aquesta torrada de codony amb formatge fresc. Una combinació equilibrada que funciona de luxe com a aperitiu elegant o per esmorzar i berenar. Cada mos és un autèntic plaer.

Preparació

1. Torra dues llesques de pa en una torradora perquè s’enrosseixin.

2. Talla formatge fresc i codonyat a làmines.

3. Damunt les torrades, posa una capa de formatge i, a sobre, una capa de codonyat.

Altres recomanacions

El pa de croissant és una opció excel·lent per fer les torrades del teu esmorzar ideal.

Prova de combinar el nostre guacamole amb aquest pa de motlle tan original.

Has tastat les nostres coquetes de blat de moro? Les pots prendre per esmorzar, per berenar, per picar entre hores..., i són molt fàcils de transportar.