Prova les torrades extra cruixents de pa amb blat Hacendado. Combina-les amb tot tipus de productes, tant salats com dolços.

Pa amb blat Hacendado

07 de març de 2018

Menjar pa és una tradició molt arrelada als països mediterranis. A Mercadona tenim diferents tipus de pa que s'adapten a tots els gustos. Entre ells destaquem les llesques extracruixents de pa amb blat Hacendado.

Es presenten en un envàs de 16 unitats, estan elaborades amb ingredients naturals i són molt versàtils, doncs combinen amb gairebé tots els productes del teu rebost, tant salats com dolços.

Bones idees per menjar el cruixent pa amb blat

Des del desdejuni fins al sopar, el pa amb blat Hacendado et pot acompanyar en qualsevol dels teus àpats.

Per exemple, al matí pots untar-lo amb mantega i melmelada per acompanyar el teu cafè o te favorit. A mitjan matí està deliciós amb pit de gall dindi i formatge light d'untar. Mentre que a la tarda el pots menjar amb altres cremes, com guacamole o hummus, i afegir-li tomàquets cherry.

Aquestes són algunes idees, però segur que se t'ocorren moltes més formes d'assaborir aquest pa que també és apte per a dietes lacto-vegetarianes. Pots utilitzar aquestes llesques per a tot tipus de barquetes i tapes.

Altres recomanacions

Acompanya els esmorzars o els berenars amb el te Matxa Hacendado. Et presentem tres maneres de preparar-lo: a l'estil tradicional, Matxa latte o smoothie de te Matcha.