AVÍS DE COOKIES

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de fer que la navegació sigui segura, fer una anàlisi estadística de les visites al web, i també conèixer la seua usabilitad. Si vol més informació, pot consultar la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Pot acceptar l'ús de cookies clicant a "ACCEPTAR" o configurar o rebutjar-ne l’ús clicant a "CONFIGURAR/REBUTJAR".

L'Oli d'Alvocat de Mercadona és deliciós i perfecte per a amanides, cremes, pasta, carn i peix.

Oli d'Alvocat deliciós

05 de juny de 2018

Ja tens a Mercadona el deliciós Oli d'Alvocat, un amaniment excel·lent per a tota mena de plats.

Característiques de l'Oli d'Alvocat de Mercadona

L'Oli d'Alvocat és molt similar a l'oli d'oliva. Aquest oli afruitat té una consistència suau i lleugera, i també un color verd brillant característic.

També té una textura idònia per aplicar-lo sobre la pell i els cabells, per això s’utilitza com a hidratant i en l'elaboració de molts sabons i cremes artesanals.

L'Oli d'Alvocat als àpats

No cal dir que l'Oli d'Alvocat té un sabor que també convida a gaudir-ne amb menjars diferents.

un gust afruitat i una aroma de nou, combinació ideal per assaonar amanides, guacamole, cremes, pasta marinada o també peix i carn a la graella.

Recepta d'amanida de gambes amb mango i alvocat

El aceite de aguacate de Mercadona es perfecto para esta ensalada de gambas con mango y aguacate

Ingredients per a 2 persones:

  • 400 g de gambes (10 gambes)
  • 300 g de polpa de mango tallada a daus de 2 cm
  • 1 alvocat tallat a daus de 2 cm
  • Fulles d'enciam o d’endívia
  • Suc d'una llima dolça
  • Pell ratllada de ½ llimona
  • 2 cullerades d'Oli d'Alvocat
  • Sal

Pas a pas:

  • Bulliu les gambes durant uns 10 minuts; escorreu-les i peleu-les.
  • Talleu les gambes a trossets; deixeu-ne 2 de senceres per a la decoració.
  • Poseu els trossets de gamba en un bol amb el mango i l'alvocat. En un recipient diferent, barregeu la ratlladura de pell de llimona, el suc de llima dolça, la sal i l'Oli d'Alvocat. Barregeu-ho bé per fer una emulsió.
  • Amaniu l'amanida de gambes i fruites amb l'emulsió. Un cop rentades i eixutes, poseu les fulles d'enciam o d’endívia en una enciamera i cobriu-les amb l'amanida de gambes i fruites.
  • Poseu-hi les 2 gambes senceres i decoreu-ho amb trossos de llima dolça.

Recepta de crema freda d'alvocat amb pernil

El aceite de aguacate de Mercadona es perfecto para esta receta de crema de aguacate y jamón

Ingredients per a 4 persones:

  • 2 alvocats
  • 1 porro
  • 1 os de pernil
  • 75 g de pernil serrà
  • Suc de llimona
  • Oli d'Alvocat
  • Aigua

Pas a pas:

  • Coeu el porro trossejat amb aigua juntament amb l'os de pernil, durant mitja hora.
  • Traieu-ho i deixeu-ho refredar.
  • Afegiu-hi la polpa dels alvocats i ruixeu-ho amb suc de llimona.
  • Tritureu-ho tot i serviu-ho en bols.
  • Decoreu-ho amb tires de pernil, que prèviament haureu fregit.
  • Afegiu-hi un rajolí d'Oli d'Alvocat.

Altres recomanacions

Prova les llesques extracruixents de pa amb blat Hacendado i acompanya-les d'Oli d'Alvocat.

Per a qualsevol moment del dia, t'oferim tota aquesta varietat de postres +Proteínas Hacendado, que no et deixarà indiferent.