Nuevas Salsas para darle sabor a tus platos

Noves salses Curri, Xili de Jalapa i Cremosa

28 de abril de 2017

Mercadona posa a la teva disposició una gustosa varietat de salses, els complements ideals per donar un toc diferent i especial als teus plats, entrepans i creïlles fregides.

Recomanacions sobre les noves salses de Mercadona: Curri, Xili de Jalapa i Cremosa

Les salses són complements que realcen el sabor dels nostres menjars i els doten d'una nova dimensió. Coneixes les noves salses de Mercadona?

  • Salsa Curri, amb un toc picant, resulta ideal per acompanyar arrebossats, carns rostides, creïlles grilló, etc. A banda d'altres ingredients com la compota de poma, aquesta salsa té el curri com a ingredient principal.

  • Salsa Cremosa i la Salsa Xili de Jalapa: ideals per dipejar amb nachos i/o acompanyar als teus entrepans. La salsa cremosa inclou ingredients com rovell d'ou, cibulet i suc de llimona, mentre que en l'elaboració de la salsa Xili de Jalapa s'utilitzen cogombret, xili de jalapa i pebrot morrut, entre altres.

Com utilitzar i conservar les salses Curri, Xili de Jalapa i Cremosa

Les nostres salses Curri, Xili de Jalapa i Cremosa són productes de ràpid ús, estan llestes per ser utilitzades i així poder gaudir ràpidament del seu sabor. D'aquesta forma, pots consumir-les immediatament i no necessites elaborar tu mateix la salsa, amb la qual cosa estalvies temps i guanyes en comoditat.

Han de conservar-se en un lloc fresc i sec. Un cop obert l'envàs, que conté 250 ml., tenen una vida útil de dues setmanes i han de mantenir-se sempre en fred.

Vols donar aquest toc especial als teus plats i entrepans? Tria la teva salsa favorita i gaudeix del seu sabor!

Altres recomanacions

Si vols acompanyar les creïlles fregides, salsitxes de frankfurt i hamburgueses amb altres salses, prova les Salses Burger, Ketchup McDonald’s i Creïlles Grilló.

I si prefereixes altres opcions també disposes del Tomàquet Recepta Artesana d’Hacendado, que es pot gaudir fred o calent.