Nuevas salsas ya en Mercadona

Noves salses a Mercadona!

15 de novembre de 2016

Ja pots trobar a Mercadona els complements ideals per acompanyar les teves hamburgueses, frankfurts i creïlles fregides. Salses que potencien el sabor i la textura dels plats, que els complementen o contrasten i que els aporten diversitat, alegria i color.

Mercadona afegeix a la seva àmplia varietat de salses les noves Salses Burger, Ketchup McDonald’s i Creïlles Grill. Sabors genuïns perquè puguis triar la teva salsa favorita i gaudir del menjar més apetitós.

Noves salses a Mercadona. Una salsa per a cada plat
Mercadona vol posar al teu abast la combinació més saborosa possible. Per això et recomanem utilitzar cada salsa amb un plat concret:

  • Salsa Burger

Especialment indicada per acompanyar la teva hamburguesa o frankfurt.
Grandària: 250 ml.

  • Ketchup McDonald’s

La salsa ketchup més genuïna, amb la recepta original de McDonald’s, ara ja disponible a Mercadona. Ideal per amanir plats d'hamburguesa o frankfurt.
Grandària: 450 grams.

  • Salsa Creïlles Grill

Aquesta salsa és la que millor combina amb creïlles fregides.
Grandària: 250 ml.

Manera d'ús de les salses

Obrir i consumir. Les salses Burger, Creïlles Grill i Ketchup McDonald´s estan llestes per ser utilitzades i així poder gaudir ràpidament del seu sabor.

Conservació

Un cop obertes aquestes salses tenen una vida útil d'1 mes i ha de conservar-se en lloc fresc i sec (conservar sempre en fred).

Si t'agraden les hamburgueses, els frankfurts i les creïlles fregides, t'agradarà amanir-los amb les noves Salses de venda a Mercadona i gaudir del seu rotund sabor…Perquè estan per xuclar-se els dits!

Altres recomanacions

Si ets amant dels plats preparats, et recomanem el sabor casolà del Pollastre Rostit Trossejat Hacendado. Ràpid, fàcil i deliciós.

El Tomàquet Recepta Artesana d'Hacendado és una altra excel•lent opció per acompanyar els teus plats favorits i es pot gaudir fred o calent. I si prefereixes realçar el sabor dels teus plats amb oli, pots utilitzar l'Oli d'Oliva Verge Hacendado en cru com amaniment i també per cuinar o fregir.