Dóna-li a qualsevol moment del dia un toc de sabor amb la nova xocolata amb llet 100 g Hacendado. Porta-la amb tu a qualsevol lloc o gaudeix-la a casa.

Nova xocolata amb llet Hacendado

03 de abril de 2018

Existeixen moltes varietats de cacau quant a sabor i formes d'elaboració. Nosaltres et presentem la nova xocolata amb llet 100 g Hacendado sense gluten.

Entre les seves principals característiques destaquen la seva suavitat i cremositat. Aquesta rajola de xocolata de només 100 grams és ideal per portar-la amb tu a qualsevol lloc i donar-te un capritx quan ho desitgis. Tampoc pot faltar al teu rebost, a la vora d'altres productes de desdejuni o berenar.

Una xocolata amb llet per gaudir a cada moment

El matí, la tarda o la nit: qualsevol moment del dia serà fabulós per acaronar-te una mica i degustar la nova xocolata amb llet 100 g Hacendado. No conté gluten i té un suau sabor a cacau i llet. Pots menjar-la sola, acompanyada de cafè, infusions...

Cal conserva-la en un lloc fresc, sec i allunyat d'olors. I tingues en compte que la seva temperatura ideal de conservació és entre 18 i 20 graus, de manera que a l'estiu és recomanable guardar-la a la nevera perquè mantingui la seva textura, sobretot si resideixes en un ambient calorós.

Altres recomanacions

Aquesta xocolata amb llet 100 g Hacendado estarà encara més deliciosa si la combines amb les infusions Hacendado. I si busques més dolços, prova les nostres galetes farcides de tiramisú o de gofra amb caramel.