Chocolate a la taza en Mercadona

Nova xocolata a la tassa a Mercadona

15 de març de 2017

Ets dels que t'agrada el sabor intens del cacau, però cerques una manera ràpida de preparar-lo? Ara pots gaudir-lo amb la nova xocolata a la tassa, ideal per prendre a qualsevol moment del dia, tant fred com calent.

Per la seva fàcil preparació i el seu peculiar sabor, la xocolata a la tassa “llesta per prendre” La Chocolatera de Mercadona és recomanable per prendre a qualsevol moment del dia.

Una cop obert es recomana guardar el “brick” ben tancat en el frigorífic i consumir abans de cinc dies.

La xocolata a la tassa “llesta per prendre” La Chocolatera de Mercadona està fabricada per l'empresa Chocolates Valor S.A., situada a La Vila Joiosa, Alacant, una mostra més del compromís pels productes espanyols a Mercadona.

La trobaràs disponible en “brick” grandària d'1 litre.

Com preparar la nova xocolata a la tassa de Mercadona

Tan sols cal destapar el brick i escalfar en un cassó removent contínuament. Si s'usa el microones, servir en un got o tassa, escalfar i llesta per prendre!

Pel seu sabor intens, aquesta xocolata a la tassa de Mercadona la pots prendre quan tu vulguis. És perfecta tant per un break en el treball com per a aquests moments de relax, en els quals simplement et ve de gust gaudir d'una bona xocolata amb el millor sabor a intens cacau.

Xocolata a la tassa Hacendado

Si, en canvi, prefereixes una xocolata a la tassa amb sabor més suau et recomanem la xocolata a la tassa Hacendado, escalfar i llest.
La xocolata a la tassa Hacendado de Mercadona està fabricada per l'empresa S.C.A Ganadera del Valle de los Pedroches (COVAP), situada a Pozoblanco (Còrdova).


Manera d'ús:

Recomanem agitar abans de servir. Si vas a escalfar, pots fer-ho amb:

  • Microones: No s'ha d'introduir aquest envàs en el microones. Abocar en un recipient, escalfar uns minuts al gust i llest per prendre!
  • Cassó: N'hi ha prou amb abocar el contingut en un cassó i remoure contínuament per evitar que surtin grumolls.


Altres recomanacions

Si t'agrada el cafè, et recomanem el nou cafè soluble suau de Mercadona, tota l'energia del cafè però amb una intensitat més suau.