T’oferim quatre opcions molt senzilles per preparar una xocolata desfeta estupenda.

Esmorzars i berenars amb xocolata desfeta: descobreix-ne totes les opcions

31 de octubre de 2023

Et ve de gust xocolata desfeta? Te n’oferim diferents possibilitats per als esmorzars i berenars d'hivern, calentons i reconfortants.

La xocolata desfeta és perfecta per als dies més tranquils, festius o de cap de setmana, en què disposem d'una mica més de temps. Moments en què ve de gust un capritx i tenir cura de nosaltres mateixos, mentre es fan plans per gaudir del temps lliure, en parella, amb la família o els amics.

Vols preparar-te xocolata desfeta? La pots prendre sola, amb pa de pessic, xurros, galetes...

Quatre opcions per preparar una deliciosa xocolata desfeta

Xocolata desfeta

4 opciones para preparar un delicioso Chocolate a la taza.

Aquesta xocolata líquida a punt per prendre és una opció pràctica i molt ràpida. Només cal escalfar-la al microones o en un cassó, i servir-la.

Instruccions d'ús:

  • Agita-la abans de servir.
  • Escalfa-la en un cassó a foc lent (remena contínuament per evitar grumolls) o al microones (1 minut a màxima potència).
  • No posis l'envàs al microones.
  • Un cop obert, cal conservar-lo a la nevera i consumir-lo abans de 5 dies.

Completa l’experiència prenent-la amb xurros, pastes, etc. També es pot fer servir per a rebosteria.

Recentment, hem fet una millora de qualitat pel que fa al gust de xocolata (hem doblat la quantitat de cacau) i la textura. A més, és un producte sense gluten.

Cacau en pols

4 opciones para preparar un delicioso Chocolate a la taza.

Si t’estimes més una alternativa més tradicional, pots comprar el nostre preparat de xocolata en pols i fer la xocolata desfeta al teu gust. Així, si la prefereixes més densa o menys, en pots ajustar la consistència segons el teu gust.

Instruccions de preparació:

  • En tassa: escalfa prèviament la llet (150 ml) fins que estigui tèbia i dissol-hi 2 cullerades plenes de cacau en pols (aproximadament 40 g) fins que es dissolgui del tot. Després, escalfa-ho al microones durant 1 minut i remena-ho bé.
  • En casserola: escalfa la llet (150 ml) fins que estigui tèbia i afegeix-hi 2 cullerades de cacau en pols (aproximadament 40 g). Mescla la preparació a foc lent, fins que arrenqui el bull.

Choco Gotas

4 opciones para preparar un delicioso Chocolate a la taza.

Una altra opció és fer xocolata amb llet amb les nostres delicioses Choco Gotas de xocolata negra per fondre. Es presenten en una bossa amb tancament zip, que permet obrir i tancar i conservar millor el producte.

Instruccions d'ús:

Posa una mica de llet en un cassó i escalfa-la. Afegeix-hi les gotes de xocolata i remena constantment. Afegeix-hi més llet al gust.

Choco Fundir

4 opciones para preparar un delicioso Chocolate a la taza.

La rajola Choco Fundir de xocolata negra es presenta en preses de 10 grams, de manera que és ideal per preparar xocolata desfeta fàcilment.

Aquesta opció és més fluida que una rajola de xocolata desfeta habitual, perquè conté més mantega de cacau. És per això que et caldrà afegir-hi menys llet (o fins i tot prescindir-ne si la prens relativament calenta) per aconseguir la textura desitjada. A més, el gust de cacau serà més intens.

Mode d'ús:

  • Microones: Ratalla o talla el xocolata i col·loca'l en un recipient adequat i ben tapat. Introdueix-lo en el microones i escalfa fins que el xocolata quedi totalment fonent. Remou fins a aconseguir una massa homogènia.
  • Bany Maria: Col·loca el xocolata tallat en una cassola i situada damunt un altre recipient amb aigua. Escalfa i remou conjuntament fins a aconseguir una massa homogènia.

Et donem unes quantes idees de receptes amb el nostre assortiment Choco Fundir. Descobreix-les!

Altres recomanacions

Aquest pa de pessic d’orxata és una recepta original i molt recomanable per acompanyar la xocolata desfeta.

Coneixes el nostre pa de croissant llescat? Dona una nova dimensió als esmorzars i berenars.

Descobreix com fer servir el cacauet en pols a través de quatre receptes exquisides.