Llests per a la festa? La nova cervesa Vermella de Mercadona és un acompanyant fantàstic per a tot tipus de reunions i celebracions. Gaudeix de la seva textura, el seu sabor afruitat i els seus intensos 8,5 graus.

Nova Cervesa Vermella de Mercadona

05 de abril de 2018

L'origen de la cervesa se situa en el Neolític amb l'inici de l'agricultura. Es considera una de les begudes més antigues creades per l'ésser humà i la de major consum popular. La innovació constant en sabors i aromes han fet sorgir noves varietats de cervesa per sorprendre als amants del malt. Ara Mercadona presenta la Cervesa Vermella, una varietat per a paladars exigents, amb un 8,5% de graduació.

La seva tonalitat vermellosa així com la seva escuma blanca densa i persistent són algunes de les seves principals característiques. Cal ressaltar, també, el seu cos i el seu sabor, que t'acompanyen des del principi fins al final del glop.

Paquets divisibles de 4 ampolles de cervesa Vermella

La nova cervesa Vermella de Mercadona es presenta en paquets divisibles de 4 ampolles. Pots comprar el còmode paquet complet o pots escollir les unitats que necessitis a cada moment. Això sí, et recomanem que no et quedis curt perquè totes les teves amistats i convidats voldran provar-la.

Idees per gaudir de la nova cervesa Vermella

El caràcter únic d'aquesta cervesa Vermella la fa ideal per a qualsevol tipus de festes, esdeveniments i moments únics. Si la combines amb els teus aperitius favorits tindràs un èxit assegurat.

La cervesa Vermella de Mercadona s'ha de mantenir en un lloc fresc i sec, allunyada d'olors agressives i també protegida de la llum solar directa.

Altres recomanacions

Fes la combinació encara més deliciosa amb el falafel de Mercadona acompanyat de salsa tahina.