Cerveza Puerto Dorado Sin Gluten

Nova Cervesa Puerto Dorado sense gluten

01 de març de 2017

Ja està disponible a les nostres botigues Mercadona, la nova Cervesa Puerto Dorado sense gluten, una refrescant beguda apta per a tothom, fins i tot per a persones celíaques.

Una cervesa pensada per a celíacs

Aquesta nova Cervesa Puerto Dorado està disponible en packs divisibles de 6 llaunes, amb 33 cl cadascuna, per la qual cosa pots agafar tot el pack o solament les unitats que necessitis.

Aquesta cervesa ofereix un agradable sabor i té una graduació de 4,8% graus d'alcohol. És perfecta per gaudir en una reunió amb amics així com per acompanyar menjars.

Però probablement el més important i cridaner és que la nova Cervesa Puerto Dorado no conté gluten, la qual cosa la fa apta per ser consumida també per persones celíaques.

La fàbrica on s'elabora aquesta cervesa compleix amb els estàndards ELS, definits per l'Associació de Societats Europees de Celíacs (AOECS) i que identifica a aquest producte amb l'espiga barrada juntament amb el seu número de llicència.

El compromís de Mercadona amb les persones celíaques

Fa ja més de 15 anys, Mercadona va iniciar el seu compromís amb les persones celíaques, oferint productes sense gluten amb les màximes garanties de qualitat i seguretat. Gradualment, Mercadona ha augmentat aquest compromís oferint més productes amb aquestes característiques conforme han passat els anys.

Avui dia, els clients de Mercadona poden comprovar com ha crescut considerablement l'oferta del nostre assortiment sense gluten, que en l'actualitat supera els 1.000 productes.

D'aquesta forma, el 16% de tot l'assortiment disponible en alimentació de Mercadona està considerat apte per a consumidors celíacs.

Ara, la nova Cervesa Puerto Dorado sense gluten se suma a aquest llistat de productes sense gluten en continu creixement, perquè puguis gaudir del seu agradable i refrescant sabor.

Altres recomanacions

Si busques altres begudes refrescants i naturals prova els nous Sucs Frescs de Mercadona, elaborats amb fruita, verdures i plantes amb diverses propietats.

Per acompanyar la nova Cervesa Puerto Dorado sense gluten, pots preparar unes delicioses receptes amb la Massa Fresca de Pasta fullada sense gluten de Mercadona, per a rebosteria dolça i salada, amb un excel·lent sabor i textura.