Refrescos Aloe Vera de Mercadona: Original y Granada

Nous Refrescs amb Aloe Vera

10 de març de 2017

Ara que arriba el bon temps pots gaudir d'una beguda refrescant amb els nous Refrescs Aloe Vera de Mercadona, sabor Original o Granada.

Una beguda refrescant i molt saborosa

Els nous Refrescs Aloe Vera de Mercadona, Original i Granada, són una opció ideal i molt saborosa per refrescar-te a qualsevol moment i lloc. A més, no contenen gas.

A més, pots escollir entre dos sabors. D'una banda, tens el Refresc Aloe Vera Original, una beguda amb tot el sabor de l'Aloe Vera.

D'altra banda, també està disponible el Refresc Aloe Vera Granada, amb un sabor inconfusible a la coneguda fruita i un atractiu color ataronjat que no passa desapercebut.

Com gaudir dels nous Refrescs Aloe Vera Original i Granada?

Els nous Refrescs Aloe Vera Original i Granada estan disponibles a Mercadona en un còmode envàs de 500 ml, que el fa perfectament transportable i llest per gaudir pràcticament en qualsevol lloc i moment del dia.

Està llest per prendre, per la qual cosa solament cal obrir l'ampolla i gaudir del sabor d'Aloe Vera Original o Granada. El més recomanable és servir ben fred, sobretot ara que comencen a pujar les temperatures. En tot cas, si una vegada obert es desitja guardar per continuar bevent més tard, es recomana conservar en el frigorífic.

Si estàs buscant una beguda refrescant i diferent, descobreix l'intens sabor dels Refrescs Aloe Vera Original i Granada a Mercadona.

Altres recomanacions

Una altra beguda que ja pots trobar a Mercadona és la dels nous Sucs Frescs Hacendado, elaborats amb fruites, verdures i plantes de diferents propietats.

I si busques un acompanyant per als teus Refrescs Aloe Vera, Edamame és el nou snack saludable.