Energético Cereza de Mercadona, una bebida diferente

Nou Energètic Cirera de Mercadona, un plus de vitalitat

28 de febrer de 2017

T'agraden les begudes energètiques però estàs cansat dels mateixos sabors de sempre? Vas buscant alguna cosa diferent? Energy Drink Sabor Cirera, el nou Energètic Cirera de Mercadona, és una beguda que complirà de sobres les teves expectatives.


Aquesta beguda energètica, ja disponible a les nostres botigues, conté tota la taurina i la cafeïna que necessites per estar de gom a gom d'energia. A més, amb un fantàstic i deliciós sabor a cirera que et va a encantar.

Una beguda de cirera per a gent intrèpida com tu


El nou Energètic Cirera de Mercadona és una beguda ideal per prendre gairebé en qualsevol situació: a casa, de festa amb els teus amics, en temporada d'estudi, o simplement, quan necessitis una dosi d'energia amb alegria.


Energy Drink Sabor Cirera es pren freda, així que n'hi ha prou amb mantenir-la a la temperatura adequada i ja està llesta per consumir! Aquesta nova beguda energètica té un inoblidable sabor a piruleta de cirera, arriscat i innovador, i el color més atractiu. Et captivarà i les teves amistats es quedaran també amb la boca oberta. A més, marcaràs tendència, perquè molt ràpid elles també ho prendran!
Mercadona segueix fidel a la seva aposta pels productes fabricats a Espanya. Aquest energètic és un exemple més del nostre compromís, ja que està fabricat a Canàries per l'empresa Ahembo S.L.

Atreveix-te amb Energy Drink Sabor Cirera, el nou Energètic Cirera de Mercadona, un refresc deliciós per a gent intrèpida com tu…que torni a començar la diversió!


Altres recomanacions

Si prefereixes begudes no energètiques, porta't Refrescs d'Hacendado, de Cola, Cola Zero o Taronja.

I si t'agraden els refrescs de te per mantenir la teva energia sempre alerta, prova els nostres Refrescs de Te Hacendado: Llimona, Verd, Llimona Sense Sucre i el Te Préssec Zero, màxim sabor i frescor. I ara, també, Te Mango Zero.