Infusions Hacendado: Figura, Digest i Dormir. Una ajuda per al teu dia a dia.

Infusions Hacendado

27 de setembre de 2017

Experimenta un agradable moment prenent les Infusions Hacendado: Figura, Digest i Dormir. Cadascuna està elaborada acuradament amb ingredients naturals per ajudar a cuidar la línia, afavorir les digestions o contribuir a agafar el son.

Infusions Hacendado: Una ajuda per al teu dia a dia.

Infusió Figura: Una equilibrada combinació de te verd, cua de cavall, fulles de sen, mate i fulles de carxofa amb una agradable aroma que t'ajudarà a cuidar la línia després de l'estiu.

Infusió Digest: Elaborada amb camamilla, menta pebrera, boldo i fonoll amb una deliciosa aroma. Si tens digestions pesades, la infusió Digest Hacendado t'ajudarà a sentir-te millor.

Infusió Dormir: Una barreja de melissa, passiflora, til·la i valeriana aromatitzada. La Infusió Dormir Hacendado constitueix una ajuda natural per combatre aquests dies d'estrès en els quals no aconsegueixes agafar el son.

Aprofita qualsevol moment per assaborir les Infusions Hacendado: Figura, Digest i Dormir. Ja disponibles a Mercadona!

Altres recomanacions:

Si necessites cafè en el teu dia a dia, prova el Cafè Soluble Suau de Mercadona. Pren-lo amb llet o aigua calenta.

A més, prova les begudes vegetals de Mercadona, que permeten alimentar-te i hidratar-te amb proteïnes d'origen vegetal i són una alternativa a la llet animal adequada per a aquelles persones adultes que tinguin intolerància a la lactosa o per a les que no els agradi el seu sabor.