Gaudeix d'un gelat amb tot el gust de la nata i el cacau amb els Gelats Minibombó Galetes Cacau.

Gelats Minibombó Galetes Cacau, el capritx més refrescant de l'estiu

17 de juny de 2019

Ara que ja estem a l'estiu, no t’oblidis de tenir el congelador ben proveït dels nostres gelats perquè t'ajudin a fer passar la calor.

Una de les millors opcions, de les més exquisides i refrescants, són els nostres Gelats Minibombó Galetes Cacau, una autèntica delícia.

Gaudeix del seu sabor extraordinari; tenen tot el que busques en un gelat amb galeta, no t'ho pots perdre!

Uns minibombons sorprenents

Aquests minigelats sorprenen tant pel sabor com per la textura. Gust genuí de cacau i un plaer autèntic per al paladar!

Helado mini bombón Penísula en Mercadona

Es presenten en un paquet de 8 unitats a tot Espanya, tret de les Canàries, on el paquet és de 6 unitats i els bombons són una mica més grans, amb la mateixa qualitat i gust idèntic.

Helado mini bombón Canarias en Mercadona

Este tamaño mini permite disfrutarlo en cualquier momento, además de que puedes compartir el pack con toda la familia o amigos.

Con helados como este los meses de calor son mucho más llevaderos. Déjate sorprender por los Helados Mini Bombón Galletas Cacao, el bocado más apetecible y fresquito para el verano, ¡no te podrás resistir!

Otras recomendaciones

Aquesta mida petita permet gaudir-ne en qualsevol moment i compartir el paquet amb tota la família o els amics.

Amb gelats com aquest, els mesos de calor són molt més suportables. Deixa't sorprendre pels Gelats Minibombó Galetes Cacau, el mos més apetitós i fresquet de l'estiu. No te’n podràs estar!

Altres recomanacions

Coneixes els nostres Mini Nocciola amb doble cobertura i Cornet mitjà de Nata amb galetes de Cacau? També són uns gelats boníssims de què pots gaudir aquest estiu. Tasta’ls!