Descobreix tota la varietat de productes Enervit per a esportistes.

Gamma de productes Enervit per a esportistes

25 de juny de 2021

Fas esport regularment? Després de fer exercici, necessites un reforç per recuperar l'energia i el teu nivell d'hidratació òptim? Segueix llegint i descobreix alguns productes específics que cobreixen les teves necessitats nutricionals.

Mercadona posa a la teva disposició un assortiment de productes de la marca Enervit que, a més d'ajudar-te a recuperar aquests nivells, poden potenciar el teu rendiment. Des de barretes energètiques i de proteïnes fins a begudes isotòniques, passant per gels energètics. Tant és l’esport que practiquis: prova’ls!

Barretes de proteïnes

Encara que també les pots consumir a qualsevol moment del dia, aquestes barretes de proteïnes Enervit estan especialment indicades per prendre-les després de la sessió esportiva, sobretot quan es tracta d'esforços intensos, ja que tenen un efecte recuperador i reparador del teixit muscular.

210625 Imagen Texto 1 Evernit

La seva característica principal que permet obtenir aquests resultats és un contingut alt en proteïnes, que augmenta i conserva la massa muscular. Cada barreta conté 10 g de proteïnes i una combinació de vitamines i minerals. Totes dues són sense gluten.

Pots triar els gustos següents:

  • Iogurt i vainilla
  • Coco i xocolata

Instruccions d'ús

S'aconsella consumir una o dues barretes al dia, segons l'activitat que s'hagi desenvolupat i tenint en compte les diferents fonts de proteïnes ingerides amb la dieta. Cal acompanyar-les de la ingestió d'aigua corresponent.

Gels energètics

Si fas esforços físics prolongats i intensos, els gels energètics Enervit són uns aliats excel·lents per potenciar el teu rendiment.

Imagen Texto 2 Evernit

Contenen hidrats de carboni, vitamines i una alta aportació de tiamina, que contribueix al metabolisme normal que produeix energia.

Pots triar els gustos següents:

  • Llimona: gust agredolç amb tons cítrics. Amb cafeïna.
  • Taronja: gust agredolç amb tons de taronja.

Instruccions d'ús

No necessiten preparació; es prenen directament del sobre. Es recomana utilitzar aquest tipus de productes combinant-los amb aigua. Consumiu 3 o 4 envasos (dosi recomanada) a petits glops i a intervals regulars durant la pràctica esportiva.

Beguda isotònica de llimona en pols

Aquesta beguda específica i molt completa per a esportistes, que es pren abans, durant i després de la pràctica esportiva, aporta una barreja d'hidrats de carboni i sals minerals. Aquesta barreja contribueix a mantenir el rendiment mentre es fa un exercici de resistència prolongat i millora l'absorció d'aigua durant l'exercici físic.

Imagen Texto 3 Evernit

A més, conté tiamina, que contribueix al metabolisme normal que produeix energia, i niacina, que redueix el cansament i la fatiga.

Gust de llimona, suau i dolç.

Instruccions d'ús i preparació

El format en sobres facilita el transport. Els pots portar al damunt i preparar-te la beguda on i quan vulguis.

Es prepara en menys d'un minut. No cal res, tret d’un recipient per barrejar els sobres amb l'aigua. Es recomana l’ús en ampolla o bidó.

Cal dissoldre el contingut de dos sobres en un recipient amb 500 ml d'aigua sense gas. Durant l'exercici físic, s’ha de beure aquest preparat, un per cada hora d'activitat. Compte! Si s'utilitza només un sobre, estarem preparant una beguda hipotònica. Només barrejant dos sobres garantim que la beguda sigui isotònica.

Tots aquests productes s’han d’utilitzar en el marc d'una dieta variada i equilibrada, i un estil de vida equilibrat.

Altres recomanacions

Coneixes la soja texturitzada? És una font de proteïnes que val la pena de tastar.