Les sobretaules i berenars seran inoblidables amb aquestes galetes farcides de tiramisú o de gofra de Mercadona

Galetes farcides de tiramisú o de gofra amb caramel

20 de febrer de 2018

Et presentem les galetes que seran les teves millors aliades per als desdejunis i berenars, les galetes farcides de tiramisú o de gofra amb caramel: delicioses, dolces i perfectes per acompanyar el cafè o el te.

Galetes per prendre a qualsevol moment

Les galetes són un dels complements favorits als desdejunis i berenars pel seu aspecte, la seva consistència i el seu sabor tradicional. Amb les galetes farcides de tiramisú o de gofra amb caramel de Mercadona aconseguiràs textures i sabors únics.

Galetes farcides de tiramisú

Aquestes delicioses galetes estan compostes per una saborosa capa de galeta caramel·litzada i una altra de xocolata amb llet. A més, estan farcides d'una irresistible crema de tiramisú. Són fantàstiques per consumir durant tot el dia, encara que el seu millor moment és la sobretaula, al costat d’amics i familiars.

Les trobaràs en una bossa de 12 unitats envasades de forma individual per garantir la seva conservació i per facilitar que les puguis portar amb tu.

Galetes amb forma de gofra amb caramel

Una gran elecció per a la teva sobretaula i per prendre't un descans a qualsevol hora del dia són les galetes amb forma de gofra. El seu farciment de caramel, el seu original disseny i el seu sabor les fan ideals per delectar als teus convidats en tot tipus de reunions.

Una forma original i deliciosa de consumir les galetes és col·locant-les al damunt d'una tassa de cafè o d'infusió. D'aquesta manera, el vapor les estovarà i estaran més esponjoses quan les degustis.

Altres recomanacions

Acompanya les teves galetes favorites amb les Infusions Hacendado; i si vols més idees per oferir als teus convidats, no t'oblidis de les Neules Xoco Rolls de Mercadona.