Frutos Secos y Frutas Desecadas Hacendado

Fruita seca i Fruites Dessecades Hacendado

07 de desembre de 2016

Tant en la típica safata protagonista de les nostres taules de Nadal com per les més saboroses receptes no ens poden faltar la fruita seca i les fruites dessecades d'Hacendado.

Boníssimes nous de Califòrnia naturals, de nova collita i amb pela, i els sucosos Dàtils Desossats. A més, ara i per temps limitat a les nostres botigues, podràs trobar la Nou Mondada de 400 grams, molt saboroses i còmodes ja que ja van pelades.

Nou Mondada 400 grams Hacendado

La forma més còmoda de menjar nous i elaborar plats sense haver d'obrir-les. Delicioses i ara en una pràctica mida estalvi de 400 grams. Només per temps limitat en les nostres botigues en Mida Estalvi!

Nou Pela Natural Hacendado

Nous amb pela naturals d'origen Califòrnia, ideals com a Aperitiu a qualsevol moment del dia. Contenen un alt contingut en àcids grassos Omega 3.

Dàtil Sense Os Hacendado

Els dàtils sense os són ideals per consumir a qualsevol moment del dia. Dolços, saborosos i amb una gran font de fibra.

Aquest Nadal no poden faltar a la teva taula la Fruita seca i les Fruites Dessecades Hacendado!

Altres Recomanacions

Després d'un saborós menjar arriba el moment de les postres. I, com no, unes postres nadalenques es mereix els millors torrons Hacendado, en 6 delicioses varietats i sense gluten. També, pots oferir als teus convidats els exquisits assortiments de galetes i pastes de Mercadona.