Amb el Farcit per a Empanades i Crestes sense gluten Hacendado és molt fàcil realitzar els teus plats casolans a l'estil tradicional.

Farcit per a Empanades i Crestes: Recepta Casolana

20 de novembre de 2017

El Farcit per a Empanades i Crestes Hacendado està elaborat amb tomàquet de recepta artesana i cuinat durant diverses hores amb ou cuit, tonyina, ceba, pebrot, sal i oli d'oliva. A més, és sense gluten de manera que és apte per a celíacs.

Està llest per utilitzar, no fa falta pelar les verdures ni sofregir-les, gràcies a això estalviaràs temps a la cuina. Obre l'envàs i afegeix el contingut directament a les teves masses: dos envasos seran suficients per a una empanada, i un sol envàs per a diverses crestes. A més, també el pots utilitzar com a condiment per a altres plats: carns, peixos o pollastre.

Una vegada obert és recomanable conservar a la nevera i consumir abans de 5 dies.

El Farcit per a Empanades i Crestes està elaborat per Cidacos, a Coria (Càceres).

Manera de preparació:

  • Fregidora: Posar el farcit a l'interior de la massa, tancar ajuntant les vores, segellar amb una forquilla i fregir fins que les crestes quedin daurades.
  • Forn: Preescalfar el forn a 220º, posar el farcit en la massa que es vagi a treballar (empanada o crestes), estendre i tancar ajuntant les vores, pintar amb ou i enfornar durant 25 minuts a 200ºC.

En funció de la recepta que es vagi a preparar, pel tipus de massa, recomanem que la massa estigui aproximadament 3 minuts en la fregidora o 25 minuts en el forn.

Una vegada elaborades les empanades o les crestes, es poden congelar.

Un consell!

Si vas a fer crestes, pots cuinar-les fregides o al forn. Si decideixes enfornar-les, pinta-les prèviament amb l'ou batut i aconseguiràs un resultat cruixent i saborós com si es tractés de la recepta de la teva àvia.

Altres Recomanacions

Utilitza la Massa de Pasta Fullada sense gluten ja preparada per cuinar les teves empanades o crestes.

A més, no et perdis el Tomàquet Recepta Artesana Hacendado, bo, bo, o el Preparat de Creïlla i Ceba Fregida per fer les teves millors truites.