Roscones de Reyes en Mercadona

Escull entre 5 tipus diferents de Tortell de Reis de Mercadona per a aquest Nadal

30 de desembre de 2016

El Dia de Reis és un esdeveniment especial tant per a nens... com per als que no són tan nens. Cada Nadal, continuem amb la tradició nadalenca d'asseure'ns a la taula juntament amb els nostres familiars i amics, i gaudir d'aquestes clàssiques postres amb les quals compartim un moment inoblidable, divertit i, sobretot... deliciós!!!

Per fi s'acosta l'esperat Dia de Reis… i amb ell, també arriba el Tortell de Reis de Mercadona. Podràs trobar-lo en 5 saboroses varietats, amb o sense farcit, perquè puguis triar el que més t'agradi.

Tortell de Reis, una tradició inoblidable

Coneixes la tradició del Tortell de Reis? Es tracta d'un costum que es remunta molts segles enrere, però que encara avui dia, manté aquesta barreja d'intriga i diversió que tant ens agrada, de descobrir a qui li tocarà el Rei o la Fava que porten amagats a l'interior.

El Tortell de Reis es talla en trossos, perquè tots els comensals puguin gaudir-lo i, a més, participin en aquesta intriga de saber què ens apareixerà a l'interior, si el Rei o la Fava. A qui li surti el Rei enhorabona!, serà coronat amb la corona que ve inclosa a l'interior de la caixa en adquirir el Tortell de Reis de Mercadona. I al que li surti la Fava… haurà de comprar el tortell de l'any que ve perquè segueixi la tradició!

5 tipus diferents de Tortell de Reis per escollir el que més t'agradi:

Perquè aquest dia tan especial pugui ser celebrat per tots, podem escollir entre qualsevol dels nostres 5 deliciosos tipus de Tortell de Reis de Mercadona:

  • Tortell de Nata:

Per als apassionats de la nata, aquest és el clàssic Tortell de Reis amb abundant farcit de deliciosa i saborosa nata.

  • Tortell de Nata i Tòfona:

Per als que demanen una mica més, tenim la combinació perfecta, Tortell de Reis farcit meitat nata i meitat tòfona… què més li podem demanar?

  • Tortell de Crema:

Tortell de Reis amb deliciosa crema pastissera al seu interior, l'acompanyament perfecte per un tortell.

  • Tortell de Cabell d'Ángel:

Per als que volen gaudir d'un sabor diferent, poden escollir el Tortell de Reis farcit de Cabell d'Ángel. Per xuclar-se els dits!

  • Tortell Normal sense farcit:

El Tortell de Reis Normal sense farcit pots gaudir-lo tal qual o bé emplenar-lo amb el que tu prefereixis… el sabor d'aquest tortell el tries tu.

Independentment del tipus de tortell que escullis, tots els Tortells de Reis de Mercadona estan coberts per deliciosa fruita gebrada, a més, estan espolvorejats amb sucre en gra humitejat i decorats amb fines làmines d'ametlla.El Tortell de Reis de Mercadona és una idea genial per regalar o compartir amb familiars i amics aquest dia tan especial. Què et tocarà aquest any? El Rei o la Fava?


Altres recomanacions

Una altra opció per tenir uns Reis molt molt dolços són els polvorons i mantecados de Mercadona, a més del tronc de xocolata. T'encantaran!


No deixis de provar tampoc els bombons de Mercadona: Delícies d'Avellana, Tòfones, Bombons Senzza, Bombó Cremosso Senzza o Bombó Mondose.