Informa’t dels terminis per fer encàrrecs de Nadal a la secció A punt per Menjar i de les seves propostes de plats principals per a aquestes dates.

Nadal a la secció A punt per Menjar

24 de novembre de 2023

Ja és tradició que per Nadal cuinem per tu, perquè et volem fer la vida més senzilla i deliciosa alhora. Enguany, t'oferim una selecció exquisida de plats a la nostra secció A punt per Menjar.

Gaudeix dels gustos casolans de sempre amb la màxima comoditat. Només cal escalfar i servir. D'aquesta manera, podràs passar més temps de qualitat amb els teus sense haver d’amoïnar-te.

Tenim tot el que et cal servir a taula per a una celebració perfecta. Consulta els terminis per fer els encàrrecs i coneix les nostres propostes irresistibles de plats de Nadal!

Consulta quines de les nostres botigues tenen A punt per Menjar i tria la més pròxima.

Ja coneixes els nostres plats per a aquestes festes en A punt per Menjar?

Canapès

Encargos Listo para Comer de Navidad.

Cada mos és una explosió de gust que afegeix un toc d'elegància a la celebració. El nostre assortiment de canapès inclou:

  • Cassoleta farcida de formatge amb salmó i anet.
  • Cassoleta farcida de crema de sobrassada amb mel i pinyons.
  • Cassoleta farcida de formatge stilton i crispy de mango.
  • Cassoleta farcida de barreja de formatges amb figues.
  • Cassoleta farcida de crema de rosbif de vedella amb formatge.
  • Cassoleta farcida de crema de foie-gras i poma caramel·litzada amb ou filat.
  • Cassoleta farcida d'hummus.
  • Cassoleta farcida de crema de formatge amb gust de tòfona i encenall de cecina.
  • Cassoleta farcida de brandada de bacallà amb paté d'oliva negra.

Preparació

Conserva’ls a la nevera i treu-los a temperatura ambient 1 hora abans de consumir-los.

  • Per a 3-4 persones.

Ensalada russa de marisc

Encargos Listo para Comer de Navidad.

Una autèntica delícia que ens porta tot el gust del mar. Elaborada amb boques de mar, lluç, llagostins, maionesa i ou filat.

Preparació

Conserva-la a la nevera i treu-la a temperatura ambient 15 minuts abans de consumir-la.

  • Per a 4-6 persones.

Galta guisada

Encargos Listo para Comer de Navidad.

Galta de boví amb salsa de vi negre. Acompanyada de puré de patates trufat. La seva carn tendra i sucosa es desfà a la boca, impregnada de gustos contundents i d’una salsa deliciosa. Tota una exquisitat.

Preparació

Posa la safata al microones i escalfa-la durant 5 minuts, a màxima potència.

  • Per a 1-2 persones.

Espatlla d’anyell

Encargos Listo para Comer de Navidad.

Espatlla d’anyell marinada amb romaní, farigola, sal i llimona. Un plat tradicional nadalenc, favorit de moltes persones en aquestes dates, que ens agrada molt de poder portar a la teva taula.

Preparació

Preescalfa el forn a 200 ºC sense la funció de gratinador. Fes-la al forn durant 25 minuts.

  • Per a 1-2 persones.

Cuixa d’anyell (disponible només en botigues d'Andalusia i Extremadura)

Encargos Listo para Comer de Navidad.

Cuixa d’anyell marinada amb romaní, farigola, llimona i sal. Un plat tradicional nadalenc que destaca per la seva carn tendra i el seu gust.

Preparació

Preescalfa el forn a 200 ºC sense la funció de gratinador. Fes-la al forn durant 25 minuts.

  • Per a 1-2 persones.

Cuixa de pollastre farcida amb salsa de tòfona

Encargos Listo para Comer de Navidad.

Cuixa de pollastre farcida de carn picada de pollastre, prunes, foie-gras, tòfona, ceba, sal i espècies. Acompanyada de salsa de tòfona i puré de patates trufat. Un plaer culinari entre aromes i textures encisadores.

Preparació

Fes la cuixa a talls i escalfa’ls al microones a màxima potència durant 5 min. Obre la salsa, aboca-la en un recipient apte per al microones i escalfa-la durant 2 min a màxima potència.

  • Per a 1-2 persones.

½ Garrí rostit

Encargos Listo para Comer de Navidad.

Garrí, oli i sal. S’acompanya de patates a rodanxes i cebetes confitades. Una recepta típica de les festes de Nadal. El plat protagonista d'aquestes festes, que es caracteritza per la seva carn tendra i melosa, i la seva pell rossa i cruixent.

Preparació

Preescalfa el forn a 200 ºC sense la funció de gratinador. Fes-lo al forn durant 25 minuts.

  • Per a 3-4 persones.

Vídeo d’indicacions d’ús i consum

Descobreix quina és la millor manera de donar el toc de gràcia a aquests plats tan especials abans de servir-los a taula.

Altres recomanacions

Si prefereixes cuinar i necessites idees, entra a la nostra secció de receptes.

Consulta les novetats del nostre assortiment de torrons i els clàssics que ja van triomfar en anys anteriors.

Per Nadal també són típiques la fruita seca i les fruites deshidratades. Que no et faltin a taula!