Descobreix els nostres imprescindibles de Nadal per elaborar un menú complet.

Els teus imprescindibles de Nadal

12 de desembre de 2022

Aquest Nadal et volem fer la vida més fàcil. Per això, hem fet una selecció d’imprescindibles per al teu cistell nadalenc.

Tenim tot el que necessites perquè els teus esdeveniments d’aquestes festes siguin inoblidables.

Captura la imatge i emporta’t la nostra proposta de llistes d’anar a comprar a la teva botiga més pròxima.

Imprescindibles de Nadal

Imprescindibles de Navidad Mercadona

Per Nadal, hem fet una selecció dels entrants que no poden faltar a taula, com ara un bon pernil, unes gambes, salmó fumat per combinar amb unes cassoletes...

Seguim amb propostes de principals molt nadalenques, exquisides i fàcils de preparar, com l’espatlla de xai o el pop.

Acabem amb unes postres irresistibles i dolços com el torró Xococruixent, que enguany hem millorat i és molt més cremós. Una altra opció dolça que no pot faltar és la pinya natural (a totes les nostres botigues, excepte a les Canàries), unes postres molt típiques d’aquestes dates.

Si vols acompanyar l’àpat amb un bon vi, també et proposem diferents opcions del nostre celler: un rioja com el vi negre Arteso Criança, per combinar amb l’espatlla de xai, o un Rueda Verdejo Abadía Mantrús per als aperitius i peixos. I per al tronc de Nadal, el nostre Irish Cream.

A més, afegim unes opcions de regal amb què l’encertaràs segur: per a ella, Amor Intense, i per a ell, Fuerza Intense. Finalment, el lot infantil Unicorn Power.

Imprescindibles de la nit de Cap d'Any

Imprescindibles de Nochevieja Mercadona

Què seria de Nadal sense els brindis i el raïm de la nit de Cap d'Any? La sidra El Mayu, el raïm fresc sense llavors, el raïm en almívar i el cotilló són els productes TOP que no poden faltar al cistell d’anar a comprar.

Per al menú, et proposem opcions fàcils de preparar, com els llagostins cuits, la crema de formatge torrat o el nostre pollastre farcit de plat principal. Només cal escalfar i llestos! Com a suggeriment, et proposem maridar-los amb el nostre vi blanc El Pescaíto ben fred.

Per al moment dolç, uns vasets de xocolata i caramel, i una safata de bombons Delizze, el clàssic de Nadal. I per rematar la sobretaula, res millor que un bon whisky escocès com el James Webb.

Imprescindibles de Reis

Imprescindibles de Reyes Mercadona

Tampoc ens oblidem del tortell de Reis. El tenim farcit de gustos diferents, sense farciment i també sense gluten i sense lactosa. Perfecte per combinar amb xocolata desfeta!

A més, et suggerim unes idees de regal per a aquest dia: per a ella, el lot Rose Nude, i per a ell, Comotú Plata. Finalment, el lot infantil Naruto Shippuden.

I que us ho passeu molt bé!