El millor peix de Mercadona a l'estiu

El millor peix de Mercadona a l'estiu

22 de agost de 2017

Ara és el millor moment per assaborir el bonítol i les sardines.

Són peixos que estan en campanya i per això a Mercadona te'ls oferim amb la millor qualitat i al millor preu.

El bonítol és ideal per cuinar amb tomàquet o en marmitako, una recepta molt habitual entre els pescadors asturians, càntabres i bascos consistent en un guisat de bonítol amb patates, ceba, pebrot i tomàquet.

Les sardines són una estupenda opció per cuinar en aquestes dates a la brasa o a la planxa.

El bonítol i les sardines a Mercadona són principalment d'origen nacional i procedeixen de diverses llotges de tota la costa espanyola a les quals comprem peix fresc diàriament.

Mercadona compra bonítol a totes les llotges del nord d'Espanya i les sardines al voltant de 50 llotges de diversos punts de la costa espanyola.

Prioritzem pel peix de proximitat. Solament en cas de no disposar d'origen nacional, per falta de captures (per temporals o vedes), i per seguir garantint el servei d'aquest peix a Mercadona, disposem de bonítol d'altres punts del mediterrani com Itàlia, Grècia o Xipre i Portugal, amb la mateixa garantia de qualitat i frescor.

Els peixos són una bona font de proteïnes d'elevada qualitat, vitamina D i iode, i són molt rics en àcids grassos poliinsaturats omega-3, especialment els peixos blaus, com la sardina i el bonítol. Aquests àcids grassos redueixen el colesterol "dolent" (LDL), baixen els nivells de triglicèrids i generen substàncies que exerceixen una important acció preventiva de la malaltia cardiovascular.

El bonítol i les sardines no poden faltar a l'estiu entre les teves opcions de peix a Mercadona.

Altres recomanacions de Peix a Mercadona

A la peixateria de Mercadona també pots trobar altres opcions per a l'estiu com els gambons o els llagostins.

Entre les novetats de la secció de congelats de la Peixateria de Mercadona també pots trobar els llagostins al seu niu. Una opció elaborada i una original idea, tant per oferir com a aperitiu, com per sorprendre als teus convidats o comensals.

Mercadona i els seus proveïdors de peix garanteixen una pesca sostenible.