Comença el teu menú de la nit de Cap d'Any amb els aperitius de Mercadona

Deliciosos aperitius de Mercadona per a aquestes festes

28 de desembre de 2017

Aquest Nadal compta amb els aperitius de Mercadona, els entrants més deliciosos per començar amb bon peu qualsevol menjar o sopar durant aquestes festes.

Amb els fumats i salaons de Mercadona donaràs als teus convidats la millor benvinguda possible. Aquests aperitius són ideals per rompre el glaç i obrir l'apetit. Així que procura que aquest any no faltin en el teu menú de la nit de Cap d'Any, per garantir l'èxit d'aquest sopar tan especial.

Un entrant clàssic és el salmó fumat. El podeu gaudir sol, en bocades dolces o salades o formant part d'amanides, torrades, canapès, rotlles… El que se t'ocorri! No posis barreres a la teva imaginació i sorprèn als teus convidats amb aquest exquisit ingredient.

Per descomptat, no poden faltar en l'aperitiu nadalenc les anxoves en oli d'oliva o de girasol i els aladrocs en vinagre, que sempre tenen bona acceptació. Ja siguin servides soles o en tapes, barquetes, canapès, ensalada russa, etc. faran les delícies dels teus convidats.

A Mercadona disposes dels següents aperitius fumats i salaons:


Salmó fumat Ubago en envàs de dos paquets

L'elaboració tradicional d'aquest salmó fumat en envàs de dos paquets el converteix en un apetitós entrant. A més, la seva presentació en rodanxes fines ens ho posa més fàcil per a la preparació dels aperitius. Cadascun dels paquets inclou 2 unitats de 200 grams, aproximadament.

Salmón Ahumado Mercadona

Anxoves en oli d'oliva o girasol Hacendado

Els filets d'anxova en oli d'oliva o de girasol es presenten en un paquet de 3 envasos de plàstic, de 29 grams (pes net escorregut), aproximadament, cadascun.

Anchoas Mercadona

Filets d'anxova Hacendado en oli d'oliva

Els filets d'anxova Hacendado en oli d'oliva vénen presentats en un còmode envàs de cristall de 55 grams (pes net escorregut) que permet extreure cada anxova de manera individual.

Anchoas Mercadona

Aladrocs en Vinagre

Els aladrocs en vinagre de Mercadona els trobaràs en el nostre lineal en envasos de 60 o 265 grams (pes net escorregut). Aquest últim inclou una tapa per a la conservació ideal del producte.

Boquerones en Vinagre Mercadona

Al sabor de tots aquests exquisits aperitius cal afegir una altra característica essencial: es tracta de productes llests per obrir i consumir. Això ens permet molta més llibertat en la preparació, podem concentrar-nos en un altre guisat, i fins i tot ens dóna l'opció de poder improvisar un aperitiu a qualsevol moment.

Aquestes festes, comença de la millor forma totes les teves reunions amb aquests apetitosos entrants. Ara que s'acosta la nit de Cap d'Any, vine a pels teus aperitius de Mercadona. Els teus convidats no mereixen menys.

Altres recomanacions

Si els teus convidats són aficionats a la xarcuteria tingues en compte la nostra gran selecció de formatges, varietats de pernil i patés amb les Bocades Nadalenques de la Xarcuteria de Mercadona.
Per acompanyar els nostres fumats i salaons, prova el Vi Blancauvas o les Cerveces Reserva i Doble Malta.