Delicias de Pollo de Mercadona, sabrosas y muy rápidas de preparar

Delícies de Pollastre de Mercadona

25 de gener de 2017
  • Pits de pollastre arrebossats i molt cruixents

Les Delícies de Pollastre de Mercadona, són trossos de pit de pollastre amb un arrebossat molt cruixent. És un plat ràpid i còmode de preparar, per prendre com a entrant o com a acompanyament d'altres plats.

Com preparar les Delícies de Pollastre:

Aquestes delícies de pollastre de Mercadona pots preparar-les tant en fregidora com en paella o forn, segons conveniència:

  • Fregidora: directament del congelador, fregir en abundant oli calent (180º) entre 3 i 4 minuts. És convenient fregir poques unitats al mateix temps, per evitar que l'oli es refredi.

  • Forn: precalentar el forn a 220º, posar les unitats directament a la reixeta del forn, situada a mitja altura. Enfornar durant 16 minuts, donant-los la volta a meitat del temps d’enfornat.

Les pots servir amb qualsevol tipus de salses o un altre condiment per acompanyar. Gaudeix de les nostres saboroses i cruixents Delícies de Pollastre, ràpides i fàcils de preparar!

Altres recomanacions


T'agrada el menjar oriental? No deixis de provar els Fideus Orientals de Pollastre Yum Yum de Mercadona, una saborosa recepta oriental, que pots preparar en tan sols 3 minuts.


Un altre plat deliciós i molt ràpid de preparar és el Pollastre Rostit Trossejat d’Hacendado, un plat molt saborós, ja que porta el seu propi brou, perquè es conservi sucós i amb tot el seu sabor.