Amb la tornada a la rutina sempre ve de gust cuidar-se una mica. Coneixes els nostres Pans 100 % integrals? Són uns bons aliats per compensar els excessos després de les vacances d'estiu.
Si busques una bona alternativa de Pans elaborats amb farines 100 % integrals, en tenim una bona varietat amb textures i gustos irresistibles. Els pots aprofitar per a diverses receptes senzilles, per a esmorzars, berenars, refrigeris, sopars o quan vulguis.
Pa 35 % civada amb farina 100 % integral
Característiques
- Pa amb civada, farina 100 % integral i sense sucres afegits.
- N’hem millorat la textura perquè es mantingui tendre durant més temps i hi hem afegit més civada, a banda de passar de farina de blat a farina 100 % integral. També hem eliminat els sucres de la seva llista d'ingredients.
- És ideal per a prendre’l tant torrat com sense torrar. Es consumeix preferentment en sandvitx o torrades.
Idees de receptes:
- Torrada de ruca, alvocat, ou escumat i salmó.
- Sandvitx de formatge light amb mesclum de verdures escalivades (pebrot, tomàquet, albergínia).
Panet torrat 100 % integral
Característiques
- Panet torrat elaborat amb farina 100 % integral.
- Resistent en untar-lo, amb textura cruixent i airejada.
- Gust natural de pa integral.
Idees de receptes
- Torrada de mató 0 % matèria grassa amb pinya rostida i brots.
- Torrada de formatge light d'untar amb bolets saltats, pernil dolç i cibulet.
Pa torrat 100 % integral
Característiques
- Panet torrat elaborat amb farina 100 % integral.
- Resistent en untar-lo, amb textura cruixent i airejada.
- Gust natural de pa integral.
Idees de receptes:
- Torrada amb crema de cacauet, plàtan, xocolata ratllada i civada.
- Torrada de mató, olivada i llavors de gira-sol.
Altres recomanacions
Coneixes les nostres Galetes d'Espelta 0 % sucres afegits?