Nou Crocanrol de Mercadona amb formatge curat, un mos saborós cobert amb sèmola de blat i arrebossat cruixent.

Crocanrol de formatge curat, un sabor diferent

28 de agost de 2018

Ja tens disponible a la teva botiga Mercadona el nou i deliciós Crocanrol, un mos cruixent de formatge curat, cobert amb una pasta de sèmola de blat deliciosa i amb un arrebossat cruixent que et sorprendrà.

Crocanrol de formatge curat, ideal per compartir

El nou Crocanrol de Mercadona esdevindrà un dels teus aperitius preferits aquest estiu. Està disponible en paquets de 300 grams, còmodes i pràctics, que contenen d’11 a 13 unitats.

Perfecte per compartir amb els amics i la família. Una opció ideal com a snack o per acompanyar sopars o dinars.

El secret del nou Crocanrol de Mercadona consisteix en l'excel·lent barreja de formatge curat de l’interior, coberta amb una pasta de sèmola de blat que n’intensifica el sabor així que el tastes. A més, el Crocanrol de Mercadona també està preparat amb un arrebossat cruixent que notaràs a cada mos.

Com es prepara el Crocanrol amb formatge curat?

Per preparar-lo, s'ha d'escalfar en una paella o fregidora, directament des del congelador, de manera que no cal descongelar-lo prèviament i és molt més còmode.

Aboca les unitats de Crocanrol en una paella o en una fregidora amb oli abundant i ben calent (pot estar a uns 180 ºC). No hi posis tots els Crocanrol alhora; és més recomanable abocar entre 5 i 6 unitats cada vegada i fregir-les durant 2 o 3 minuts.

Per aconseguir un daurat més homogeni en la superfície de tots els Crocanrol de formatge curat, recorda girar-los sovint mentre es fregeixen en l'oli calent.

Quan hagis acabat de fregir els últims Crocanrol de Mercadona amb formatge curat, deixa’ls reposar un minut abans de servir-los als convidats.

El nou Crocanrol amb formatge curat i arrebossat cruixent és un snack ideal que servirà d'aperitiu abans del dinar o sopar que tinguis amb els amics i la família aquest estiu, i també per acompanyar els plats principals. És un aperitiu deliciós i cruixent que et sorprendrà a cada mos.

Altres recomanacions

Si vols acompanyar els teus plats d’un altre ingredient saborós, cruixent i fàcil de preparar, aprofita les Patates Grill de Mercadona, a punt per fregir o fer al forn.

Si vols preparar un aperitiu variat o fer un sopar de pica-pica, consulta els Aperitius d'Estiu de Mercadona, ideals per compartir.