Conos de Helado de Mercadona

Cons de Mercadona per a aquest estiu, quin és el teu preferit?

17 de juliol de 2017

Aquest estiu dóna't un deliciós capritx amb els Cons de Gelat de Mercadona. Tens diferents sabors de gelat per a tots els gustos. Escull la forma més dolça per refrescar-te aquest estiu amb el con de gelat que més t'agradi. Quin és el teu preferit?

Els cons de gelat més irresistibles a Mercadona

Per a aquest estiu tens disponibles 5 tipus de deliciosos cons de gelat, que pots gaudir en còmodes paquets de 6 unitats:

  • Con de Xocolata i Nata
  • Con de Vainilla
  • Con de Tòfona i Nata
  • Con de Nata
  • Con de Maduixa i Nata

Els quatre primers Cons de Gelat de Mercadona tenen a més un deliciós topping caramelitzat amb cobertura de xocolata.

Per a un sabor especial, el Con de Maduixa i Nata porta a més un refrescant xarop de maduixa que t'acompanyarà en cada mos.

A més, tots els cons t'ofereixen una sorpresa final dins del seu cruixent cucurutxo, una gran punta de deliciosa xocolata que no et deixarà indiferent.

Com gaudir dels deliciosos cons gelats de Mercadona

Els cons de Mercadona es troben disponibles en packs de 6 unitats. Per aquesta raó són una opció perfecta per compartir amb els amics o en família durant qualsevol moment del dia a l'estiu. Poden servir com unes delicioses postres o com un refrescant berenar. Tu tries quan gaudir d'ells!

Aquests cons de gelat també són una mostra més de l'aposta de Mercadona per productes fabricats per empreses espanyoles. Els cons de Xocolata i Nata, Vainilla, i Tòfona i Nata estan fabricats per A.I.A.D.H.E.S.A. a Sant Vicent del Raspeig (Alacant); mentre que els cons de Nata i Maduixa i Nata s'elaboren per Crestas la Galeta, S. A. a Alcobendas (Madrid).

Els Cons de Gelat de Mercadona has de conservar-los al congelador a temperatures inferiors a -18ºC. Solament necessites treure'ls, llevar-los l'embolcall i gaudir del deliciós sabor que hagis escollit.

Podràs subjectar-los millor gràcies a la seva cruixent neula, el toc perfecte per acompanyar els dolços i refrescants mossos, a més de tenir una sorpresa de xocolata en la seva punta, ideal per al toc final que cerques.

Aquest estiu escull una de les 5 varietats de Cons de Gelat de Mercadona i gaudeix d'un refrescant i dolç capritx. Quin és el teu favorit?

Altres recomanacions

Aquest estiu també pots refrescar-te amb les noves Begudes Fredes amb Llet de Mercadona, una deliciosa opció disponible en sabors Cacau, Matcha Latte i Mango Lassi.

També et recomanem el nou Vi Negre d'Estiu Zero de Mercadona, amb 0% sucres i 0% alcohol. Irresistiblement fresc!