Descobreix la varietat de plats que t'oferim per a aquests dies de Nadal.

Coneix els nostres plats de Nadal: cuinem per a tu

23 de novembre de 2020

Aquest Nadal cuinem nosaltres, perquè tinguis més temps lliure i puguis assaborir uns plats nadalencs exquisits juntament amb els teus.

Dates en què pots trobar aquests plats sense necessitat d'encarregar-los

  • 4 i 5 de desembre
  • 23 i 24 de desembre
  • 30 i 31 de desembre

Fora d'aquestes dates, també pots gaudir d'aquests plats deliciosos encarregant-los a les nostres botigues. Consulta els terminis d'encàrrecs i recollides.

Quines botigues tenen secció A punt per Menjar amb encàrrecs de Nadal?

Consulta aquí les botigues que tenen encàrrecs per Nadal a la secció A punt per Menjar.

Quins plats de Nadal pots encarregar a Mercadona?

Posem a la teva disposició una àmplia varietat de plats nadalencs, amb ingredients procedents de proveïdors espanyols.

Espatlla d’anyell

Es caracteritza per tenir un gust suau. La pell queda enrossida i cruixent, i està marinada amb sal, romaní, farigola i llimona. S'acompanya de patates tallades a rodanxes i de cebetes confitades.

Instruccions de preparació. Poseu la safata especial al forn, sense la funció de gratinador, durant 25 minuts a 200 graus.

Texto 1 Imagen Compra directa

Llom de porc farcit

Llom de porc farcit de carn picada de porc, prunes, orellanes, festucs, espècies, all, julivert i cansalada viada fumada. S'acompanya de patates tallades a rodanxes i de cebetes confitades.

Instruccions de preparació. Talleu el llom i poseu-lo al forn amb la safata especial durant 15 minuts a 180 graus, sense la funció de gratinador.

Texto 2 Imagen Compra directa

Pollastre de corral farcit

Pollastre de corral desossat, farcit de carn picada de pollastre, escalunyes, tòfona, foie, prunes, espècies, brandi i cansalada fresca. Es caracteritza per tenir la carn i el farciment molt sucosos. S'acompanya de patates tallades a rodanxes i de cebetes confitades.

Instruccions de preparació. Talleu el pollastre i poseu-lo al forn amb la safata especial durant 15 minuts a 180 graus, sense la funció de gratinador.

Texto 3 Imagen Compra directa

Galta amb salsa de vi negre

Galta de vedella guisada amb salsa de vi negre. Es caracteritza per ser una carn molt tendra i melosa. S'acompanya de patates tallades a rodanxes i de cebetes confitades.

Instruccions de preparació. Poseu la safata al microones i escalfeu a màxima potència durant 5 minuts.

Texto 4 Imagen Compra directa

Mig garrí

Gust suau, ja que es tracta d'un garrí de llet. La pell queda enrossida i cruixent, i la carn, tendra i sucosa. S'acompanya de patates tallades a rodanxes i de cebetes confitades.

Instruccions de preparació. Poseu la safata especial de l’envàs al forn, sense la funció de gratinador, durant 30 minuts a 220 graus.

Texto 5 Imagen Compra directa

Safata de canapès

Són 8 gustos de cassoleta (en total, 18 unitats):

  • Waffle amb mousse de piquillo, gamba i tonyina esmicolada (2 unitats)
  • Waffle amb ganache de foie, poma caramel·litzada i ou filat (2 unitats)
  • Cassoleta quadrada de formatge crema amb salmó fumat i toc d’anet (4 unitats)
  • Cassoleta quadrada d’hummus amb pols d'oliva negra i pebre vermell de La Vera (2 unitats)
  • Cassoleta negra amb sobrassada, mel i pinyons torrats (2 unitats)
  • Cassoleta negra amb crema de tòfona i encenalls de cecina (2 unitats)
  • Cassoleta mantega amb mousse de salmorejo, ou dur i pernil ibèric (2 unitats)
  • Cassoleta mantega amb crema d’stilton i mango crispy (2 unitats).

Texto 6 Imagen Compra directa

Altres recomanacions

Si has pensat cuinar aquests dies, pots trobar bones idees a la nostra secció de Receptes.