Diverxuxes Hacendado para esta Navidad

Comparteix el Nadal més llaminer amb Diverxuxes Hacendado

02 de gener de 2017

L'esperit nadalenc ens motiva a tots a compartir… així que comparteix les nostres llaminadures també! Ara pots gaudir d'unes festes llamineres amb les Diverxuxes Hacendado.


Què són les Diverxuxes Hacendado


Les Diverxuxes Hacendado consisteixen en un divertit i complet assortiment de caramels i llaminadures per a tots els gustos!


Una Borsa de Diverxuxes Hacendado està composta per delicioses llaminadures de tot tipus, com caramels tous, llaminadures de goma, caramels comprimits efervescents, Esgarrifança, la dolça llaminadura de Maduixa, etc.

Per què tothom vol Diverxuxes Hacendado


Les Diverxuxes Hacendado són sense gluten, la qual cosa permet que més gent pugui gaudir d'elles, fins i tot les persones celíaques.
A més, les Diverxuxes Hacendado es poden adquirir en una còmoda i pràctica borsa però, dins d'ella, cadascuna de les llaminadures i dels caramels tenen el seu propi embolcall. Gràcies a estar presentades d'aquesta forma, cadascun pot prendre's les que més li agradin i a més es mantenen millor conservades, per si es volen deixar algunes per a un altre dia.
Aquest Nadal, les Diverxuxes Hacendado són ideals perquè tots pugueu gaudir i endolcir qualsevol ocasió durant aquestes entranyables festes. Tria les teves i comparteix la resta amb els teus amics per passar les festes més llamineres!

Altres recomanacions


Una altra opció dolça per a aquest Nadal són els bombons de Mercadona: Assortiment Senzza, Cremosso Senzza, Delícies d'Avellanes, Bombons Mondose o Tòfones, perquè tinguis un Nadal molt molt dolç.

En un Nadal no pot faltar l'inconfusible sabor del torró. Aquestes festes tens fins a 6 deliciosos Torrons Hacendado i cap d'ells conté gluten.

I si ho prefereixes, també pots escollir entre l'àmplia varietat d'Assortiments de galetes i pastes per a Nadal, impossible resistir-se a provar-los.