Cervesa Steinburg 0,0% sense gluten de Mercadona, apta per a celíacs

Cervesa Steinburg 0,0% sense gluten

18 de octubre de 2017

Descobreix la nova Cervesa Steinburg 0,0% sense gluten, una refrescant cervesa perquè tots la gaudeixin.

Una cervesa per a tots

La nova Cervesa Steinburg 0,0% sense gluten està disponible en dos envasos: un pack de 6 ampolletes de 25 cl i un pack divisible de 6 llaunes de 33 cl.

Aquesta cervesa ofereix un agradable sabor amb 0,0% alcohol, ideal per gaudir entre amics o durant el menjar.

A més, la nova Cervesa Steinburg 0,0% no conté gluten, de manera que és apta per a les persones celíaques. Es recomana servir freda.

Mercadona i el seu compromís amb les persones celíaques

Fa més de 15 anys, Mercadona va iniciar el seu compromís amb les persones celíaques oferint productes sense gluten.

Amb el temps, Mercadona ha anat incrementant el nombre de productes sense gluten, oferint la màxima qualitat i seguretat alimentària per a persones celíaques. En l'actualitat, més de 1.000 productes de Mercadona són sense gluten. D'aquesta forma, el 16% de tot l'assortiment disponible en alimentació de Mercadona està considerat apte per a consumidors celíacs.

Ara se suma a aquest compromís la nova Cervesa Steinburg 0,0% sense gluten, perquè tothom pugui gaudir del deliciós sabor de la cervesa.

Per a una millor conservació, és recomanable guardar-la en un lloc fresc i sec, que estigui protegit de l'exposició a la llum solar i sense olors agressives.

Altres recomanacions

Una altra cervesa que pots provar a Mercadona és la Cervesa Puerto Dorado sense gluten, també apta per a celíacs.

I per acompanyar a la nova Cervesa Steinburg 0,0% sense gluten prova els Aperitius de Mercadona sense gluten, Snacks Combinat i Sticks Sabor Ketchup, una delícia que no podràs parar de menjar.