Els cereals de Mercadona són una bona manera d'afegir una mica de varietat a la teva alimentació.

Cereals ideals per a una alimentació equilibrada

02 de març de 2022

A les nostres botigues, hi trobaràs tres tipus de cereals molt diferents, però igualment nutritius, molt recomanables per als qui segueixen una dieta equilibrada i els agrada poder triar cereals variats: Avena Crunchy, Espelta 0 % i Cereal Mix 0 %. Aquí t’ho expliquem tot sobre aquests cereals ideals per a una dieta alimentació equilibrada.

Cada vegada som més conscients que menjar correctament o seguir una alimentació equilibrada és molt important per a la nostra salut. Per això, els nostres especialistes en productes treballen cada dia per millorar la nostra gamma de cereals.

Estos tres cereales proporcionen una nutrició adequada al cos. Els pots prendre sols, amb llet o amb iogurt, afegir-hi fruites o fruita seca i fer combinacions diferents. Són deliciosos en tots els sentits!

Quins són els cereals de Mercadona indicats per a una alimentació equilibrada?

Avena Crunchy

Tasta els cereals Avena Crunchy! Tenen un 85 % de civada integral i són baixos en sucres.

Es tracta d'un aliment essencial per a una alimentació equilibrada, ric en nutrients pel seu alt contingut de civada, que és un cereal que aporta molts beneficis a l'organisme amb un consum freqüent.

Imagen Texto 1 Cereales Saludables

0 % Trigo de Espelta

Els flocs de blat d'espelta són un producte alimentari que ha augmentat la demanda en els darrers anys per les seves propietats i els beneficis que aporta a l'organisme, ja que no tenen sucres afegits i són nutricionalment equilibrats.

Prova d’afegir-hi llet, iogurt, mel, fruita fresca o fruita seca. També els pots menjar sols. Qualsevol combinació és perfecta per assaborir aquests deliciosos cereals!

Imagen Texto 2 Cereales Saludables

Cereal Mix 0%

Si t'agraden els cereals més variats, aquesta és la solució ideal, ja que barreja diversos flocs: civada, blat de moro, quinoa i arròs.

Aquests cereals, igual que els anteriors, són ideals per a les dietes més equilibrades, perquè la seva llista d'ingredients no conté sucres afegits ni edulcorants artificials. A més, no tenen sal afegida ni altres additius a banda de la lecitina natural de gira-sol.

Imagen Texto 3 Cereales Saludables

Altres recomanacions

I si t'agrada menjar els cereals amb iogurt, els has tastat amb la nostra fruita deshidratada?

Completa els teus esmorzars i berenars amb les nostres infusions i tes, una opció molt saludable i fàcil de preparar.