Passeu-ho de por la nit de Halloween amb la nostra Carbassa i la Bossa d’Assortiment de Xuxes d’Hacendado.

Celebra Halloween amb les llaminadures més terrorífiques

18 de octubre de 2018

S'apropa Halloween, la nit més terrorífica de l'any, però també una de les més divertides.

Perquè tothom gaudeixi de la vetllada, t'oferim la nostra Carbassa Halloween i el nostre Assortiment de Xuxes, dos elements clàssics d’aquesta nit màgica amb què petits i grans us ho passareu de por.

Carbassa Halloween

La Carbassa de Llaminadures de Halloween no pot faltar en aquesta nit de bruixes. Aconsegueix-ne una i gaudeix del seu assortiment dolç de llaminadures aptes per a tothom, ja que són sense gluten.

A l’interior, hi trobaràs xiclets esgarrifosos farcits amb un líquid saborós, dentadures de zombis, un caramel masticable deliciós (gust de maduixa) i bossetes d’ossets dolços de sabors de fruites i núvols. Tots sense gluten i embolicats individualment, a punt per compartir-los!

Però això no és tot; la carbassa et servirà com un envàs original per desar els dolços o per repartir-los amb els amics.

Bossa d’Assortiment de Xuxes Halloween d’Hacendado

El millor per acompanyar les festes més esfereïdores és el nostre Assortiment de Xuxes Hacendado.

Posa't la disfressa més aterridora que trobis i espanta la teva família i els amics amb aquesta mescla sorprenent de llaminadures i caramels.

Hi ha moltíssimes llaminadures a l’interior per repartir-les i gaudir-ne! Caramels forts, gomes de sabors, caramels tous, efervescents... Només has d'obrir la bossa i dir: truc o tracte?

No et quedis sense la Carbassa Halloween i la Bossa d’Assortiment de Xuxes per celebrar aquest dia tan divertit. A més, a les nostres botigues podràs trobar un assortiment ampli de xocolates i llaminadures per fer de Halloween una nit terroríficament dolça.

Altres recomanacions

Que no tot sigui por. Gaudeix dels Iogurts Hacendado per beure amb els seus sabors i textures diferents. Tria el que més t'agradi!