Avui se celebra el Dia Internacional de la Croqueta. A Mercadona t'oferim una varietat exquisida.

Celebra el Dia Internacional de la Croqueta amb Mercadona

16 de gener de 2019

La croqueta és una delícia que agrada a tothom. Per això, no és gens estrany que tingui el seu propi Dia Internacional: el 16 de gener. Així, doncs, avui se celebra el Dia Internacional de la Croqueta arreu del món.

És una menja exquisida i molt versàtil, una de les tapes més populars de la nostra gastronomia; també se’n pot gaudir com a pica-pica i com a complement en qualsevol dinar o sopar.

Admet receptes diverses; es pot preparar amb ingredients diferents i ofereix gustos variats: pernil, pollastre, espinacs, bolets... T'animes a celebrar aquest dia amb nosaltres?

Gaudeix de la rica varietat de Croquetes de Mercadona

T'oferim una àmplia varietat de croquetes perquè triïs les que més t'agradin en aquest Dia Internacional de la Croqueta.

  • Croquetes de Pernil: per picar entre hores o per als dinars o sopars, sempre triomfen gràcies a la seva textura cremosa i als trossets de pernil que omplen de sabor cada mos.
  • Minicroquetes de Pernil: la versió reduïda de la croqueta de pernil, molt popular entre els més petits de casa o entre els qui prefereixen concentrar el gust agradable de pernil en un sol mos.
  • Croquetes d'Ibèric: destaquen pel seu gust inconfusible i intens de pernil ibèric i per la seva rica consistència. És per això que són tan populars en qualsevol reunió familiar o amb els amics.

Hacendado Día de la croqueta jamón

  • Croquetes de Pollastre: una preparació clàssica i apetitosa, que mai no passa de moda. Tenen un sabor suau i una textura agradable que les fan habituals en tapes, dinars i sopars.
  • Croquetes de carn d'olla: una altra varietat saborosa que sempre és ben rebuda a totes les taules, amb el gust característic d'una de les nostres menges més populars.

Hacendado Día de la croqueta pollo cocido

  • Croquetes de Bolets: el sabor d'aquestes croquetes exquisides et sorprendrà. Són 100 % vegetals i tenen trossets agradables de bolets i un arrebossat cruixent.

Hacendado Día de la croqueta setas

  • Croquetes d'espinacs: 100 % vegetals, amb un gust suau i deliciós d’espinacs. Tenen una textura cremosa acompanyada de trossets de pinyons. El seu arrebossat cruixent t’encantarà.

Espinacas hacendado Día de la croqueta

Si ja t'has decidit per la teva croqueta preferida, celebra’n el Dia Internacional amb Mercadona.

Altres recomanacions

Unes tapes de croquetes acompanyades d'una bona Cervesa poden ser tota una experiència. Tria la teva cervesa preferida i xala!