Celebra amb Mercadona el Dia Internacional de la Cervesa, gràcies a la seva varietat de sabors.

Celebra el Dia Internacional de la Cervesa amb Mercadona

03 de agost de 2018

El primer divendres d'agost se celebra el Dia Internacional de la Cervesa, un esdeveniment que es va originar el 2007 als Estats Units i que s'ha estès arreu del món.

A Mercadona hem seleccionat algunes de les millors elaboracions d'aquesta beguda fermentada, perquè celebris amb la família i els amics aquest Dia Internacional de la Cervesa tan assenyalat.

Cervesa Steinburg Suau

Una opció clàssica d'aquesta beguda, amb un sabor agradable i molt refrescant.

La Cervesa Steinburg suau està recomanada per al dia a dia, sobretot per als qui no els agrada la cervesa forta, ja que té 4,8 % graus d'alcohol.

Cervesa Doble Malta

Si vols una cervesa de sabor intens, tasta la nova Cervesa Doble Malta de Mercadona. Arriba als 7,4 % graus d'alcohol i té una tonalitat torrada característica.

La doble malta és la responsable del seu sabor inigualable, principalment amarg del principi al final del glop. Aquesta cervesa presenta una escuma fina, però persistent en tot moment.

Com a acompanyament, la Cervesa Doble Malta és una opció ideal per a plats amb carn vermella o de caça.

Cervesa Reserva

La Cervesa Reserva de Mercadona és una altra opció de sabor intens, que t'acompanya tot el glop, per a qui vulgui una beguda amb caràcter.

Aquesta cervesa, com la Doble Malta, també té un to torrat i la seva escuma és notable, densa i blanca.

A l'hora d'acompanyar un àpat, tingues en compte la intensitat del seu sabor. És millor que escullis carns suaus i peix.

Cervesa Vermella

La Cervesa Vermella de Mercadona és una de les que et pot oferir un sabor més intens amb fins a 8,5 % graus d'alcohol.

Visualment és molt llampant. El to vermellós d'aquesta cervesa contrasta amb una escuma densa i persistent.

És una cervesa ideal per a celebracions i esdeveniments únics, com el Dia Internacional de la Cervesa. Serveix-la amb els aperitius i sorprèn tots els teus convidats amb el seu sabor original.

Cervesa Abadia Tongerlo

Si busques una cervesa lleugera i refrescant, però amb més cos que les de baixa fermentació, la Cervesa Abadia Tongerlo pot ser la millor elecció.

Aquesta cervesa ha estat elaborada amb una segona fermentació, que li confereix aquest sabor tan característic, sense perdre gens ni mica la seva lleugeresa original.

Acompanya el menjar amb Cervesa Abadia Tongerlo quan tinguis rostits lleugers, com ara de vedella i pollastre. Si ho prefereixes, també es complementa a la perfecció amb formatges joves i suaus.

Cervesa Steinburg Radler Pet

Un sabor original, perfecte per gaudir durant l'estiu i el Dia Internacional de la Cervesa.

La Cervesa Steinburg Radler Pet inclou un toc de llimona natural que és molt refrescant. A més té un grau alcohòlic baix del 2,1 %, que la fa una cervesa molt agradable per als mesos de més calor.

Altres recomanacions

Celebra el Dia Internacional de la Cervesa amb els Aperitius d'Estiu de Mercadona, una selecció de snacks, fruita seca i altres opcions perfectes per acompanyar la teva beguda preferida.

Una cervesa refrescant és la companya perfecta d'unes hamburgueses. Descobreix la Recepta de Mini Burgers vegetals de Mercadona, tres opcions per a tots els gustos, amb què sorprendràs els teus convidats.