Prepara't per a la nit més terrorífica de l'any amb la Carabassa de Halloween i l'Assortiment de Llaminadures Hacendado.

Carabassa Halloween i Assortiment de Llaminadures

26 de octubre de 2017

Truc o tracte?

Torna a ser un nen o participa amb ells en una de les nits més divertides i embruixades de l'any. Els més petits et regalaran el seu millor somriure quan vegin la Carabassa Halloween i l'Assortiment de Llaminadures Hacendado.

Carabassa de Halloween

Fes-te amb la nostra divertida carabassa i troba en el seu interior els dolços més fantasmals. Tots ells sense gluten i embolicats individualment.

Esgarrifosos xiclets amb un sucós farcit líquid, dentadures de zombis i saborosos caramels amb pal, juntament amb bossetes de dolços ossets amb sabors fruitals i núvols.

Gaudeix del seu truc! La carabassa et servirà per emmagatzemar els teus dolços recompenses i fer els tractes més divertits de la nit més terrorífica de l'any.

Assortiment de Llaminadures Hacendado

Endolceix la nit de Halloween amb l'Assortiment de Llaminadures Hacendado. El contingut del seu interior et deixarà petrificat!

Caramels tous, durs, de goma, efervescents… Tots els caramels que puguis imaginar, embolicats individualment i llests per repartir entre tots, ja que són sense gluten.

Comparteix, riu i endolceix aquesta nit de por amb la Carabassa Halloween i l'Assortiment de Llaminadures Hacendado.

Altres recomanacions

Endolceix una mica més la teva festa de Halloween amb el Pastís sense gluten d’ametlla amb caramel i cacauets. Deliciós a qualsevol hora!