Rep l'any brindant amb les copes d'un sol ús, comptant les dotze campanades amb el raïm de la sort i divertint-te amb el colorit cotilló de Mercadona.

Cap d'Any a Mercadona

29 de desembre de 2017

Prepara't per a una de les nits més divertides, on la brillantor, l'alegria i els riures han de ser el millor preludi del nou any. Gaudeix en bona companyia amb el nostre cotilló, viu la màgia de les dotze campanades amb el "raïm de la sort" i, en arribar l'Any Nou, brinda amb els teus amb les copes d'un sol ús de Mercadona.

Colorit Cotilló de Mercadona

El cotilló de Mercadona es presenta en còmodes bosses individuals on trobaràs colorits dissenys en el seu interior. Tots els paquets contenen collaret, antifaç, serpentina i xiulet, a més d'algun altre element a triar com les glamuroses diademes estil anys 20, divertides perruques o eixelebrades antenes, depenent de la bossa que escullis.

Desplega les serpentines a l'aire, disfressa't, barreja mil collarets i entra amb el millor humor en el nou any.

Cotillón Mercadona

Brinda per l'Any Nou

Després de les dotze campanades és tradició brindar pel nou any. A Mercadona t'oferim una còmoda opció per fer-ho amb les estilitzades copes d'un sol ús. Dissenyades en plàstic transparent i amb un sobri peu negre, és una opció perfecta per no haver de netejar després de la festa. Es compren desmuntades i no ocupen gairebé espai. Sofisticació i comoditat per a una nit glamurosa.

Copas desechables Mercadona

Raïm de la sort de Mercadona

Compleix amb la tradició dels dotze raïms, en la qual les últimes dotze campanades de l'any han de coincidir amb la presa d'un raïm per campanada. Segons la llegenda, si compleixes amb aquest costum tindràs bona fortuna l'any entrant.

Troba l'opció que més t'agradi: des del tradicional carràs de raïm blanc amb llavor varietat Aledo, el raïm sense llavors o el raïm rellotge, sense llavors, empaquetat i preparat per a les dotze campanades. Llest per consumir!

Una altra opció és el raïm en almívar de Mercadona, comodíssim, per a aquells que també busquen un raïm pelat i sense llavors.

Uvas Mercadona

I per als llaminers de la casa, el Raïm Xuxes Hacendado el trobaràs en un paquet de dues bossetes amb dotze llaminadures cadascuna, amb sabor a raïm, de textura molt tendra i fàcils de consumir.

Uvas Xuxes Hacendado

No hi ha excusa per viure la teva gran nit amb familiars i amics. Feliç 2018!

Altres Recomanacions

Decora la teva taula amb elegància i bon gust amb els dissenys de Nadal en estovalles, plats i gots d'un sol ús de Mercadona, que et fan la vida més fàcil.

I per als aperitius tria entre l'àmplia selecció en formatges, patés i pernils: saboroses bocades nadalenques per acomiadar l'any.