Troba a Mercadona els productes més tradicionals de Pasqua: panou, coques de panses i nous, i mones variades.

Assortiment clàssic de Pasqua, imprescindible en aquestes dates

12 de abril de 2019

Una de les tradicions de la setmana santa i la Pasqua són els productes de forn: mones, panou, coques de panses i nous i altres pastes típiques que no falten per esmorzar i berenar aquestes festes. Una autèntica delícia per al paladar.

A més, aquestes pastes i coques mai no passen de moda i tenen una gran acceptació entre els més petits i també entre la gent gran.

Per endolcir els dies de festa, t'oferim una àmplia varietat de Productes de Pasqua que podràs trobar en algunes de les nostres botigues.

La Brioixeria de Pasqua més apetible a Mercadona

Per setmana santa i Pasqua, pots trobar els productes de Forn següents:

  • Panou: és un dels productes més populars d’aquestes dates. Es tracta d'una pasta rodona de massa tipus brioix, d'aspecte socarrat, que es decora amb sucre a la part superior.
  • Coca de Panses i Nous: un altre dels clàssics que no pot faltar per Pasqua. Aquesta coca de massa tipus brioix té panses i nous tant a l’interior com a la part superior per decorar-la.

Panquemao, torta de pasas y nueces de Mercadona

  • Mona Ou Dur: de les preferides, aquest berenar tan bo consisteix en una pasta dolça, decorada amb anisets de colors i un ou dur decorat al centre.
  • Mona Sorpresa: favorita d'adults i nens, aquesta mona és bàsicament igual que l'anterior, però en lloc de l'ou dur inclou un ou sorpresa (de xocolata amb llet) a l’interior.
  • Mona Banyada Cacau: una altra varietat de mona que també desperta passions. En aquest cas, la pasta dolça de massa tipus brioix està banyada amb xocolata i decorada amb anisets de colors. També porta un ou sorpresa (de xocolata amb llet) a l'interior.

Mona de huevo cocido, mona sorpresa y mona bañada de cacao.

Gaudeix de les vacances de setmana santa i Pasqua amb els nostres productes tradicionals de forn, imprescindibles en aquestes dates.

Altres recomanacions

Si en aquests dies de festa et ve de gust preparar unes postres amb fruita de temporada, no et perdis la Recepta de Maduixots saltats amb Gelat de Vainilla.