Todo lo necesario para celebrar la Nochevieja en Mercadona

Aquesta nit de Cap d'Any acomiada l'any amb Mercadona

29 de desembre de 2016

S'acosta una de les nits més especials de l'any: la nit de Cap d'Any. Com no pot ser d'una altra forma, una celebració com aquesta ve acompanyada per una sèrie de ritus i costums. Alguns dels més importants són el clàssic Cotilló, els dotze raïms i el brindis de rigor per desitjar-nos feliç any.

Amenitza la nit de Cap d'Any amb el Cotilló de Mercadona

Cotillón 2016

El Cotilló és un dels elements més esperats per celebrar la nit de Cap d'Any, que ens serveix tots els anys per donar el toc més festiu i tradicional.

Mercadona té preparat un complet cotilló perquè pugueu tenir l'aspecte més divertit en aquesta nit de celebració.

La borsa del Cotilló de Mercadona conté 4 elements comuns en totes les borses: un collar, un antifaç, una serpentina i un xiulet, i un altre a triar depenent de la borsa que escolliu:

  • Perruca: per tenir la imatge més eixelebrada.
  • Antenes: que ballaran al ritme que nosaltres marquem.
  • Diadema: per tenir un toc més chic.

Per rebre el nou any com mereix també trobareu en el nostre cotilló les clàssiques serpentines, indispensables per llançar-les a l'aire com a mostra d'alegria.

Brinda amb Copes de cava d'un sol ús de Mercadona

Copas de cava desechables 2016

A Cap d'Any tots necessitem gaudir del moment al màxim, al costat dels nostres familiars i éssers estimats. Per això, resulta molt còmode i pràctic utilitzar les Copes de Cava d'un sol ús de Mercadona.


En ser d'un sol ús, no perdreu el temps rentant-les l'endemà. A més, quasi no ocupen espai, ja que es compren desmuntades i podeu muntar-les just abans del brindis. Bona idea, veritat?


No ho dubtis, després de les 12 batallades brinda pel nou any amb les nostres Copes de Cava d'un sol ús. La millor forma de gaudir de la nit de Cap d'Any i el dia d'Any Nou.

Pren-te el “raïm de la sort” amb Mercadona

Uvas de la Suerte de Mercadona

Els 12 raïms de la nit de Cap d'Any es coneixen també com els “raïms de la sort”. I és que segons diu la llegenda, tot aquell que faci coincidir la ingesta d'un raïm amb cada batallada, sense quedar-se enrere, gaudirà de bona fortuna en el nou any.


Aquest any t'oferim diferents opcions per prendre't els 12 raïms, un dels ritus més típics del Nadal.


Per començar, Mercadona t'ofereix raïm amb llavor de varietat Aledo, la qual se sol utilitzar per complir amb aquesta antiga tradició.


Aquesta varietat de raïm, de producció exclusiva de la Vall del Vinalopó, és l'última de l'any. A causa de la tècnica artesanal de l'emborsat, exclusiva d'aquesta zona, aquest raïm madura en el cep fins als últims mesos de l'any, la seva pell és més fina i el seu sabor exquisit.


Els que no vulguin entretenir-se a llevar la llavor per poder ajustar-se millor al ritme de cada batallada, a Mercadona tenen a la seva disposició raïm sense llavor.


A més, també pots celebrar les 12 batallades amb raïm en almívar de Mercadona, llest per prendre amb només obrir l'envàs. Una opció molt còmoda, especialment per als que prefereixen el raïm pelat i sense llavors.


I perquè els nens segueixin la tradició, o per a aquells majors que busquin una alternativa nova al raïm, Mercadona els ofereix el Raïm Xuxes Hacendado, que ve en una borsa amb 12 divertides llaminadures amb sabor a raïm i una textura d'allò més agradable.

Uvas Xuxes de Mercadona

Celebra la nit de Cap d'Any amb Mercadona. Tenim tot el necessari per fer que sigui la nit més especial: raïm, copes d'un sol ús, cotilló… i Feliç 2017!

Altres recomanacions

Aquesta nit de Cap d'Any vesteix la teva taula amb les nostres Estovalles, tovallons, plats i gots decorats de la forma més nadalenca, que et serviran per crear l'ambient propi d'aquesta festa.


No t'oblidis de les Veles de Mercadona, amb les quals la teva taula cobrarà un aspecte més acollidor i tradicional.


Una nit de Cap d'Any no seria el mateix sense els nostres Torrons Hacendado, disponibles en sis deliciosos sabors.


I per a l'esperat moment del brindis del canvi d'any, ja saps: Vins, sidra i caves de Mercadona.