Àmplia varietat de Cremes Hacendado per combatre el fred

Aquest hivern, Cremes Hacendado. Quina prefereixes?

12 de gener de 2018

Les Cremes Hacendado que trobaràs a Mercadona són plats de cullera per prendre en calent. Estem en ple hivern i ve de gust combatre el fred amb aquest tipus d’àpats.

Al mateix temps, es tracta de plats molt senzills de consumir ja que no requereixen de molta més preparació que obrir, escalfar i assaborir. No fa falta cuinar i es pot improvisar un dinar o un sopar a qualsevol moment en que tenim pressa.

Varietat de Cremes Hacendado

Disposem d'una àmplia varietat de Cremes Hacendado que et permetrà escollir el teu sabor favorit, així com anar variant en els teus menús. Disposem de cremes de carabassa, carbassó, verdures, pollastre o vichyssoise.

Com preparar les Cremes Hacendado

Si ja hem triat la nostra Crema Hacendado favorita, tenim dues maneres de preparació. Són molt senzilles, com veiem a continuació:

  • En cassola: agitar, obrir i abocar la crema en la cassola. Escalfar a foc mitjà, removent de tant en tant sense deixar que arribi a bullir.
  • En microones: agitar, obrir i abocar la crema en un recipient adequat per a la seva preparació en microones. Escalfar a màxima potència durant uns tres minuts i remoure abans de consumir.

Manera de conservació

N'hi ha prou amb conservar el producte en un lloc fresc i sec. Una vegada obert, mantenir en el frigorífic i consumir abans de dos dies. Les Cremes Hacendado de Mercadona es presenten en paquets de 2 brics de 500 cc. amb 2 racions per bric.

Vols menjar plats de calent a l'hivern? Prova les nostres Cremes Hacendado de Mercadona. Et sorprendrà lo bones que estan!

Altres recomanacions

Prova les Creïlles Forn de Mercadona, cruixents i fàcils de preparar, ja llestes per enfornar.