Amb el nostre Llevat en pols Hacendado pots preparar tot tipus de pa de pessic, magdalenes, rosquilles, etc. A més, hem millorat la qualitat d'aquest producte i aconseguiràs un resultat excel·lent a la cuina.
T’indiquem com elaborar els dolços més deliciosos pas a pas i t’expliquem quines són les característiques principals d'aquest producte tan útil.
Característiques del Llevat en pols Hacendado
- Producte destinat a masses batudes de rebosteria.
- Sense gluten, apte per a celíacs.
- Conté 6 sobres de 15 grams cadascun.
- Cada sobre està indicat per a 500 grams de farina.
Com hem millorat aquest llevat en pols?
Ara et servim aquest producte amb una qualitat millorada. Hem fet un canvi en la seva formulació, perquè no s’espesseixi amb el pas del temps.
Instruccions generals d’ús
- És important barrejar bé el llevat en pols amb la farina perquè quedi homogeneïtzada i ben repartida en la massa final. Així, obtindrem una elaboració esponjosa i airejada.
- Per a un resultat millor, es recomana no obrir la porta del forn fins als últims minuts de cocció.
- Una vegada tingueu la massa a punt, deixeu-la reposar uns 2-3 minuts abans de posar-la al forn. El resultat final serà una massa més esponjosa.
Les nostres receptes recomanades amb Llevat en pols
Galetes de xocolata i avellana
1. Preescalfeu el forn a 190 ºC.
2. Poseu en un bol 350 g de farina, una mica de sal i 15 g de llevat (1 sobre). Barregeu-ho tot i reserveu-ho.
3. En un altre bol, poseu-hi 150 g de mantega tallada a dauets i a temperatura ambient, juntament amb 75 g de sucre morè i 75 g de sucre blanc.
4. Afegiu 1 ou i 1 culleradeta d'aroma de vainilla a la mescla anterior i barregeu-ho.
5. Després, afegiu-hi el bol de farina i llevat, a poc a poc.
6. Afegiu-hi 75 g d'avellanes partides i 100 g de perles de xocolata, i barregeu-ho.
7. Traieu la massa del bol i acabeu de barrejar-ho tot a mà.
8. Formeu uns discos de 60 g o menys. Poseu-los 16 minuts al forn, amb espai de separació entre ells.
9. Passat aquest temps, deixeu refredar les galetes i llestos.
Magdalenes amb làmines d'ametlla
1. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
2. En un bol, barregeu-hi 250 g de farina, 15 g de llevat (1 sobre) i una mica de sal.
3. En un altre bol, barregeu-hi 4 ous amb 100 g de sucre, fins que quedi esponjós.
4. Afegiu-hi 100 g de mantega fosa, 15 g d'extracte de vainilla i 200 ml de nata per muntar. Barregeu-ho tot.
5. Afegiu-hi el bol amb la farina tamisada i barregeu-ho. Deixeu refredar la massa a la nevera durant mitja hora.
6. Ompliu els motlles de magdalenes fins a 3/4 parts de la capacitat.
7. A sobre de les magdalenes, poseu-hi 50 g d'ametlla laminada i 30 g més de sucre per decorar.
8. Poseu-les al forn durant uns 25 minuts, fins que punxeu amb un escuradents i surti net. Si no, deixeu-les una mica més al forn.
Braç de gitano amb cacau
1. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
2. Barregeu en un bol 120 g de farina, 15 g de cacau en pols, una mica de sal, 8 g de llevat (1 culleradeta i mitja) i reserveu-ho.
3. En un altre bol, barregeu-hi 4 ous amb 150 g de sucre blanc i 50 g de sucre morè, fins que quedi escumós. Afegiu-hi 30 ml d'oli i 30 ml de iogurt. Barregeu-ho bé.
4. Incorporeu, a poc a poc, el bol de farina i cacau sobre el bol amb l'altra barreja. Remeneu-ho bé i aboqueu-ho en una safata de forn amb paper d'enfornar.
5. Poseu-ho al forn 15 minuts.
6. Una vegada el pa de pessic estigui fora del forn i temperat, poseu-lo sobre un drap humit i enrotlleu-lo. Deixeu-lo així fins que es refredi del tot.
7. Bateu 200 g de crema de formatge amb 50 g sucre i 1 culleradeta d'aroma de vainilla. Després afegiu-hi 100 g de nata per muntar i barregeu-ho una altra vegada fins que munti.
8. Desenrotlleu el pa de pessic i esteneu-hi la crema. Deixeu lliures les vores per tornar-lo a enrotllar. Decoreu-lo amb cacau empolsat i fruites vermelles.
Banana Bread
1. Barregeu 1 ou i 1 rovell amb 150 g de sucre morè.
2. Afegiu a la barreja 80 ml d'oli d'oliva i 1 cullerada d'aroma de vainilla.
3. Aixafeu 4 plàtans madurs.
4. Afegiu els plàtans a la barreja anterior, juntament amb la ratlladura de ½ llimona i de ½ taronja.
5. En un bol, tamiseu-hi 240 g de farina i afegiu-hi 1 cullerada de canyella, 10 g de llevat (2 culleradetes) i una mica de sal.
6. Barregeu els ingredients secs dins de la barreja anterior.
7. Quan estigui ben barrejat, afegiu-hi 100 g de perles de xocolata i 70 g de nous trossejades.
8. Poseu paper de forn en un motlle i aboqueu-hi la barreja.
9. Partiu 1 plàtan que no estigui madur per la meitat i poseu-lo damunt la barreja. Afegiu-hi també alguna perla de xocolata més.
10. Poseu-ho al forn a 180 ºC, durant 45-50 minuts.
Rosquilles de Pasqua
1. Poseu a escalfar 50 ml d'oli d'oliva i, quan comenci a fumar, retireu-lo per a temperar-lo. Reserveu-lo.
2. Barregeu 400 g de farina, 10 g de llevat (2 culleradetes) i una mica de sal. Reserveu-ho.
3. En un bol, bateu-hi 2 ous amb 100 g de sucre, fins que quedi cremós, i afegiu-hi ratlladura de taronja i de llimona, i 1 culleradeta d'aroma de vainilla.
4. Afegiu-hi l'oli d'oliva que heu escalfat abans i 30 ml de suc de taronja. Barregeu-ho.
5. Tamiseu la farina sobre la barreja anterior i incorporeu-la bé.
6. Traieu la massa del bol i acabeu de pastar-la sobre una superfície enfarinada. Si la massa està toveta, però no s'enganxa a les mans, ja està a punt. Si s’enganxa, afegiu-hi més farina.
7. Poseu-la altra vegada al bol i deixeu-la reposar tapada, durant mitja hora.
8. Passat aquest temps, feu boletes una mica més grans que una nou (a la paella creixeran). Pressioneu-ne el centre per a fer el forat i deixeu-les en una superfície enfarinada.
9. En una paella poseu a escalfar oli de gira-sol abundant, a temperatura mitjana-alta. Aneu fregint les rosquilles, girant-les fins que s’enrosseixin.
10. Deixeu-les en una plata amb paper absorbent. Una vegada fredes, arrebosseu-les amb sucre i ja les podeu assaborir.
Altres recomanacions
Per quan no tinguis temps de cuinar, et recomanem les nostres Galetes d'Espelta i Digestive, 0 % sucres afegits.