Els Aperitius de Mercadona t'ofereixen una combinació de snacks amb sabors deliciosos que no et deixaran indiferent.

Aperitius de Mercadona per gaudir del Mundial de Futbol

15 de juny de 2018

Amb la celebració del Mundial de Futbol són freqüents les reunions amb els amics i familiars per veure els partits. Per amenitzar la vetllada i gaudir de l'espectacle, pots triar els nous Aperitius de Mercadona com els acompanyants ideals de cada partit.

Tant en ple partit com en el descans o, simplement, si vols gaudir amb els teus convidats de snacks deliciosos amb sabors únics, opta per combinar els Aperitius de Mercadona, perquè puguin triar el que més els agradi.

Crispetes de mantega

Tot un clàssic per gaudir de qualsevol espectacle. Les Crispetes de mantega de Mercadona s'ofereixen en una bossa pràctica de 90 g.

Són crispetes salades ja fetes, amb un toc lleuger de gust de mantega.

Les crispetes de Mercadona són cruixents i apetitoses, ideals com a snack o acompanyament en qualsevol esdeveniment i celebració.

Patates fregides amb gust llimona i pebre

A Mercadona també tens disponibles com a aperitiu unes noves patates fregides amb un sabor únic que no et deixarà indiferent.

Les noves Patates fregides amb gust de llimona i pebre són l’snack perfecte per als qui busquen sensacions originals. Imagina la combinació perfecta del gust cítric de la llimona i el pebre. Irresistibles!

Les pots trobar en còmodes paquets de 130 g, perfectes per compartir amb els convidats.

Patates fregides amb gust ou ferrat

Les noves Patates fregides amb gust d’ou ferrat de Mercadona són la proposta més original i apetitosa que pots triar entre els teus aperitius per veure el Mundial.

Imagina’t un ou ferrat deliciós, amb les vores torrades i el seu sabor característic... Tota aquesta sensació es fon en una sola patata fregida. No podràs deixar de gaudir-ne!

A més, les Patates fregides amb gust d’ou ferrat de Mercadona també s'ofereixen en còmodes bosses de 130 g perquè tots en pugueu descobrir el sabor deliciós.

Altres recomanacions

Per acompanyar un esdeveniment tan especial com el Mundial de Futbol o qualsevol vetllada amb els teus convidats, prova a oferir les Cerveses Reserva i Doble Malta de Mercadona, de sabor intens i amb cos, ideals per compartir amb aperitius.

Ara que ja queda poc per a l'estiu, res millor que una beguda refrescant. El Tinto de Verano Zero amb Llimona és perfecte amb qualsevol tipus de menjar o aperitiu.