Secció de Carnisseria de Mercadona a un supermercat

Així és la nova Carnisseria de Mercadona: frescor, varietat i màxim servei

07 de juny de 2018
  • Mercadona ofereix a totes les botigues de la Península i les Balears una nova secció de Carnisseria amb productes de més qualitat, frescor i varietat.
  • A més, la Carnisseria de Mercadona incorpora un Punt d'Acabat on els clients poden sol·licitar el tall que desitgen, sense cost addicional.

Vídeo en castellà

La nova secció de Carnisseria de Mercadona, que ja és present a tots els supermercats de la Península i de les Illes Balears, ofereix productes amb més qualitat, varietat i frescor.

Mercadona ha incorporat un nou servei de Punt d’Acabat, perquè els clients que desitgin un tall diferent del que està disponible a les safates puguin sol·licitar-lo als carnissers de Mercadona. Així poden disposar de la carn "al gust", com ara un filet tallat a medallons.

A més, ara s'ofereix més varietat i nous productes carnis, sobretot relacionats amb els costums propis de cada zona, com per exemple pollastre groc als supermercats de Galícia, Xai Manxec a les botigues de Castella-la Manxa, lletó a Castella i Lleó, vedella d'origen Astúries a aquesta comunitat o botifarres a Catalunya.

Qualitat de la carn de Mercadona

La nova secció de Carnisseria de Mercadona ofereix més frescor i qualitat en tots els productes, ja que, entre les millores que s’han dut a terme, a banda d'incloure novetats, també s'ha escurçat el procés de proveïdor a botiga; així, s’aconsegueix la màxima frescor.

D'aquesta manera, els nostres productes tenen més temps de vida per al consum a casa del client.

Tots els nostres proveïdors de carn compleixen les normatives nacionals i europees i la política de Benestar Animal de Mercadona, fet que ajuda a garantir la qualitat de la carn de Mercadona.

Aposta pels productes nacionals a Mercadona

Mercadona aposta pel sector ramader nacional; concretament, col·labora amb 5.200 ramaders. N’és una mostra el fet d’oferir au, porc i xai d'origen 100 % nacional en la carn fresca refrigerada. En el cas de la vedella, el 100 % de l'elaboració és a Espanya. Pel que fa al conill, prioritzem la producció local sempre que sigui viable, tal com mostra el nostre suport a la campanya del sector cunícola.

A més, Mercadona segueix reforçant la seva Cadena Agroalimentària Sostenible, amb què es persegueix accelerar la modernització i el creixement compartit i sostenible dels sectors agrícola, pesquer i ramader.

Altres recomanacions

També pots preparar plats deliciosos amb diferents productes carnis, aprofitant les Pastes Italianes de Mercadona. Spaghetti, penne, tortiglioni, fusilli i cannelloni de sèmola de blat 100 %.

Per potenciar el gust dels teus menjars, amb carns i altres productes, pots aprofitar els Brous Hacendado, de pollastre, verdures, escudella, peix i paella de marisc i fideuada.