Descobreix el Tsatsiki, una salsa a base de iogurt grec que combina amb molts plats.

Acompanya els teus plats amb Tsatsiki. Coneixes aquesta salsa grega de iogurt?

30 de octubre de 2020

Coneixes el Tsatsiki? És una salsa a base de iogurt grec molt versàtil que combina amb multitud de plats. Si vols donar un toc diferent als teus menús, descobreix-la.

Característiques del Tsatsiki

El Tsatsiki de Mercadona és una crema que té com a ingredients fonamentals el iogurt grec, el cogombre i la menta. A més inclou oli d'oliva i espècies.

Ofereix tots els beneficis de la dieta mediterrània amb el gust típic del iogurt grec, matisat per la resta d'elements. Presenta una textura cremosa i és de color blanc, amb tocs verds del cogombre.

A més, és un producte sense gluten, per la qual cosa és apte per a vegetarians i celíacs, i està a punt per consumir. Només cal conservar-lo refrigerat.

Una salsa grega habitual als països balcànics

Aquesta salsa a base de iogurt grec no només és típica de Grècia, sinó que també es consumeix, amb diferents variacions, en la cuina turca, búlgara i, en general, en la cuina de tots els països balcànics. Com que la seva extensió geogràfica és tan àmplia, se n'han desenvolupat versions diferents per a tots els gustos.

Com es consumeix el Tsatsiki?

La nostra salsa Tsatsiki és perfecta per acompanyar diferents tipus de plats. Amb ella, podràs enriquir les teves amanides i plats, dipejar amb crudités o pa torrat, untar entrepans i sandvitxos, i acompanyar receptes de carn o peix.

Para atenció a aquests quatre suggeriments deliciosos:

  • Com a acompanyament d'unes delicioses broquetes de pollastre amb cirerols.

Texto 1 Imagen Tsatsiki

  • Com a amaniment d'una amanida lleugera d'enciam, formatge feta, olives negres, ceba vermella i tomàquet.

Texto 2 Imagen Tsatsiki

  • Per dipejar amb diferents tipus de crudités, com ara api, pastanaga, pebrot vermell o cogombre.

Texto 3 Imagen Tsatsiki

  • Com a condiment en tot tipus de wraps. La nostra proposta: tortilles de blat, enrotllades en forma de wrap, amb pollastre natural, tomàquet a dauets i ruca.

Texto 4 Imagen Tsatsiki

Altres recomanacions

Has tastat les nostres minitortilles de blat? Et presentem unes quantes idees per als teus sopars més innovadors.