Att cliente

Productes i serveis

Pesca sostenible

Per Mercadona i els seus proveïdors, la sostenibilitat de la pesca és un compromís adquirit a favor de la protecció i el compliment de la legislació vigent i la Política de Compra de Productes de la Pesca (PCPP) de Mercadona. Mercadona disposa d’una PCPP que té l'objectiu d’aconseguir millorar la sostenibilitat dels productes procedents de la pesca extractiva i de l'aqüicultura que ofereix als seus clients.


La Política de Compra de Productes de la Pesca compromet Mercadona i els seus proveïdors a treballar conjuntament sobre la base de garantir el compliment legal i les mesures de l'ordenament en vigor, entre elles, mesures que respectin talles mínimes, aturades biològiques i vedes, i també la traçabilitat des del punt de captura fins a la venda.


Per exemple, el 100 % de la tonyina en conserva Hacendado procedeix de caladors gestionats de manera responsable i el salmó fresc (tant a granel com en safata) prové de piscifactories gestionades de manera responsable i sostenible. Compleix els requisits de la nostra Política de Compra de Productes de la Pesca i els estàndards de sostenibilitat més estrictes mitjançant estàndards com ASC i Global Good Aquaculture Practice (Global Gap).