Att cliente

Productes i serveis

Com puc consultar els al·lergògens d'un producte? Teniu un llistat de productes sense gluten, sense lactosa... (altres al·lergògens)?

No disposem d'un llistat d'aquests productes.

Pots consultar la informació sobre al·lergògens a l'etiquetatge, ja que els fabricants estan obligats a informar-ne per reglament:

  • El Reglament 1169/2011, que va entrar en vigor el desembre del 2014, obliga a introduir a l'etiquetatge del producte la informació sobre al·lergògens, que s’han de destacar de manera que es diferenciïn clarament de la resta de la llista d’ingredients. Si l'al·lergogen que vols consultar no hi apareix, vol dir que no és un dels ingredients.

 

Si vols informació d'un producte en concret, et recomanem que consultis  l'etiquetatge del producte o que et posis en contacte amb el nostre Servei d'Atenció al Client al número de telèfon gratuït 900 500 103.  

Productes del forn:

Els productes que es preparen al forn de les botigues Mercadona, a més dels al·lergògens que figuren a la seva fitxa en el llistat d'ingredients, poden contenir traces de gluten, ou, llet i derivats, peix, soja, fruites de closca, sulfits i sèsam.

Després de cada cocció, les llaunes de cocció se sacsegen o es rasquen per evitar el risc de contaminació encreuada. Malgrat tot, no ho podem garantir al 100 %.