Informàtic treballant a l'ordinador

Vacants d'ocupació per al Departament d'Informàtica a Mercadona

12 de abril de 2018

Uneix-te al nostre projecte! Mercadona necessita incorporar al seu equip d'Informàtica diferents perfils dirigits a: Enginyers/es Tècnics i Superiors en Informàtica i/o Telecomunicacions.

Ofertes d'ocupació per al Departament d'Informàtica a Mercadona

Estem fent passos per consolidar el nostre projecte d'innovació digital:

Transformació digital per estar més a prop de “El Cap” (client)

2017 ha estat un any especialment rellevant per a Mercadona en l'àmbit de la innovació digital, doncs ha suposat un punt d'inflexió clar en el seu pla estratègic. La companyia ha aconseguit un acord amb SAP Espanya per al desenvolupament i l'execució del seu projecte de transformació digital, que permetrà accelerar la transformació i optimització de tots els processos de la seva cadena de muntatge i suposarà el desplegament a gran escala del programari i serveis de SAP.

Amb la incorporació de la plataforma SAP S/4 HANA, la companyia disposarà d'eines que li proporcionaran informació immediata amb anàlisi en temps real per obtenir, a tot moment, una dada única i veraç en qualsevol punt dels seus processos. Aquesta informació permetrà a Mercadona anticipar-se a les necessitats canviants dels seus “Caps” (clients) i del mercat, el que facilitarà la presa de decisions per satisfer plenament als clients.

Per avançar en aquest projecte Mercadona necessita incorporar Enginyers/es Tècnics i Superiors en Informàtica i/o Telecomunicacions.

El treballador a Mercadona és un actiu molt valuós. Actualment compta amb una plantilla de 84.000 treballadors i treballadores i aplica una política de Recursos Humans reconeguda per oferir ocupació estable i de qualitat, entre altres valors. A causa d'aquesta política diferencial, Mercadona disposa d'un equip cohesionat, replet de talent i amb capacitat de millorar constantment.

La política de Recursos Humans de Mercadona ha estat reconeguda per l'Organització Internacional del Treball (OIT) depenent de Nacions Unides i és la primera empresa del sector Distribució en el rànquing Merco Talento 2017 i en l'Enquesta Adecco "Empreses més felices per treballar".

Condicions laborals a Mercadona

Si tens un nivell alt d'anglès i residència o possibilitat de residència en les localitats on s'ofereixen els llocs de treball t'animem a consultar i compartir les diferents propostes d'ocupació a Mercadona per a Enginyers/es Tècnics i Superiors en Informàtica i/o Telecomunicacions:

Pots consultar altres ofertes, les condicions i registrar el teu currículum a l'espai d'Ocupació de la nostra web.