Personal de fruiteria reposant

Vacants d'ocupació per a campanya d'estiu a Tarragona

16 de març de 2018

Hi ha llocs disponibles per formar part de l'equip de treballadors de Mercadona a les botigues de Tarragona (Tarragona, Reus, Vila-seca, Salou, Cambrils, Altafulla, Creixell, Montblanc, Valls, Calafell, Coma-Ruga i El Vendrell) amb l'objectiu de cobrir les necessitats de campanya de personal de supermercat per a tots els llocs.

Oferta d'ocupació per a campanya d'estiu a Tarragona

Per cobrir la necessitat de treballadors de Mercadona per a campanya a les botigues de Tarragona, precisem d'empleats a Mercadona.

Vacants per a personal de supermercat amb els següents requisits:

Candidats amb estudis mínims d'Educació Secundària Obligatòria (ESO), disponibilitat per treballar de dilluns a dissabte durant períodes vacacionals. 

Per cobrir la necessitat de llocs temporals per a botigues de Mercadona, hi ha vacants d'ocupació per treballar a Mercadona en diferents localitats. Inscriu-te en les ofertes d'ocupació de Mercadona del teu interès:

Altafulla-Creixell                  Ametlla de Mar-Hospitalet de l’Infant

Cambrils-Vila-seca-Salou   El Vendrell-Calafell             

Montblanc-Valls                   Mora d'Ebre                          Reus

Sant Carles de la Ràpita-Amposta-Deltebre-Tortosa    Tarragona Capital

Condicions laborals a Mercadona

Mercadona ofereix per a aquestes vacants:

  • Contracte temporal. 
  • Jornada Completa i Jornada Parcial. 
  • Salari de 1.312 € bruts/mes per a jornada completa (part proporcional per a jornada parcial).

La companyia s'encarrega de la formació de les seves treballadores i treballadors en tots els llocs de les seccions de Fruiteria, Peixateria, Carnisseria, Xarcuteria, Forn, Perfumeria, Neteja, Servei a domicili, Caixes i Reposició.

Més informació sobre les Condicions laborals a Mercadona.

Les persones interessades en les diferents propostes d'ocupació de Mercadona a Tarragona poden presentar les sol·licituds d'ocupació a la nostra web, apartat "Ocupació"  i registrar el seu Currículum.