Imatge en un dels nostres Blocs Logístics.

Vacants d'ocupació de mosso/a de magatzem per a Blocs Logístics a Mercadona

10 de gener de 2019

Hi ha llocs disponibles per treballar als blocs logístics de Mercadona amb l'objectiu de cobrir les necessitats de personal: mosso/a de magatzem.

Uneix-te al nostre equip!

Mercadona treballa en el desenvolupament de la seva xarxa logística amb l'objectiu de transformar-la per optimitzar-ne tot el potencial. Per liderar l'eficiència en la seva cadena de subministrament, manté inversions constants des de fa més d'una dècada; això li ha permès no només reforçar l’eficiència, sinó innovar amb l'eliminació als seus blocs de tota manipulació i sobreesforç per part dels treballadors i treballadores, fet que contribueix a prevenir i reduir el risc d'accidents laborals. De fet, la companyia ha consolidat la seva aposta pel treball de qualitat als magatzems amb la posada en marxa de blocs logístics totalment automatitzats, pioners en el sector i, a més, un motor de competitivitat i productivitat.

Per cobrir la necessitat de treballadors als Blocs Logístics de Mercadona i perquè el treballador a Mercadona és un dels pilars fonamentals, t'oferim el següent:

  • Sou inicial de 1.312 € bruts/mes (per a jornada completa).
  • Formació a càrrec de l'empresa en tots els llocs.

Per a més informació sobre el que t'oferim, aquí et parlem de les Condicions laborals a Mercadona.

Busca les ofertes de la teva província i inscriu-t’hi!