Personal de manteniment prenent temperatures

Vacants d’ocupació de Mercadona a Orpesa (Castelló)

03 de novembre de 2017

Hi ha llocs disponibles per treballar en supermercats de Mercadona a Orpesa (Castelló) amb l'objectiu de cobrir les necessitats de personal de manteniment d'instal·lacions a les botigues que tenim a Orpesa (Castelló).

Oferta d'ocupació Mercadona a Orpesa (Castelló)

Per cobrir la necessitat de llocs fixos per a botigues de Mercadona a Orpesa (Castelló), hi ha vacants d'ocupació per a personal de manteniment de supermercat:

Els requisits necessaris per optar al lloc són els següents:

Candidats amb estudis de FPI, FPII, Grau Mitjà o Grau Superior d'electricitat/ electrònica/electromecànica/mecànica i coneixements en instal·lacions elèctriques. Disponibilitat per treballar de dilluns a dissabtes en jornada setmanal de 40 hores, en torn de matí. Disponibilitat per desplaçar-se durant 7 setmanes al centre de formació a València.

Condicions laborals a Mercadona

Mercadona ofereix:

  • Contracte fix des del primer dia.
  • Jornada de 40 hores setmanals.
  • Salari inicial de 1.297 € bruts al mes, amb progressió salarial.
  • Allotjament i manutenció, durant la formació, a càrrec de l'empresa. Viatges pagats cada 15 dies a casa (caps de setmana).

La companyia s'encarrega de la formació de les seves treballadores i treballadors. Més informació sobre les Condicions laborals a Mercadona.

Les persones interessades en les diferents propostes d'ocupació de Mercadona a Orpesa (Castelló) poden presentar les sol·licituds d'ocupació a la nostra web, apartat "Ocupació" i registrar el seu Currículum.